Söz yazarı Şehrazat'ın Acun Ilıcalı'nın telif parasını ödemediği iddiasına Ilıcalı, isyan etti. Olayı mahkemeye taşıyacağını duyurdu.

Evini ve jetini satan Acun Ilıcalı, Survivor'un çekimlerinin yapıldığı Dominik Cumhuriyeti'ne aktarmasız gitmek için özel jetini satıp 99.5 milyon TL'ye uçak aldı.

Besteci ve söz yazarı Şehrazat ise Acun Ilıcalı'nın telif haklarını ödemediğini iddia etti. Ilıcalı'ya bu haber üzerinden zehir zemberek sözler söyledi.

Şehrazat, Acun Ilıcalı'yı 'emek hırsızlığı' ile suçlarken, "Önce telif ücretlerini öde" ifadelerini kullandı. Şehrazat kişisel Twitter hesabından "Haram zıkkım olsun" diye yazdı.

Acun Ilıcalı da Twitter hesabından Şehrazat'a sert çıktı:

Bizden haksız bedel talep edip istediğini alamayınca hakaret yolunu seçen bu terbiyesiz kişiye cevabımızı mahkemede vereceğiz. Tazminatı ise işitme engelli miniklerimiz için kullanacağız.

Öte yandan Ilıcalı, 16 yolcu kapasiteli Kanada imalatı Global Express XRS 2012 model uçağı Amerikalı bir şirketten 13 milyon dolara (99.5 milyon TL) satın aldı.

Ilıcalı, düşük uçuş saatine sahip olan uçakla Dominik Cumhuriyeti-Türkiye arası direkt uçuş yapabilecek. Yenisi 45 ila 50 milyon dolar arasında olan uçağı televizyoncu, çok daha uygun bir fiyata alıp kar elde etti.

Ilıcalı’nın Challenger 605 tipi özel jetini ise Sedef Finans’ın sahibi Altunç Kumova’ya 8.5 milyon dolara (65 milyon TL) sattığı öğrenildi. 2 ay sonra teslim alacağı uçağın içinde bazı değişikliklere gitti. 

Uçaktaki koltukların derilerini ve internet donanımını değiştirdi.Kolayca konsol oyunu oynanabileceği bir elektronik sistem kurdurttu.

Ilıcalı'nın evi, geçtiğimiz günlerde herkes tarafından merak edildi, magazin gündeminde de bolca konuşuldu. 

Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı ve ortak çocukları Melisa için aldığı Kuruçeşme'deki evi geçtiğimiz günlerde satıldı. Ilıcalı'nın evi satmasıyla el ettiği kazanç ise duyanların dudağını uçuklattı. 

Ilıcalı, tam 125 milyon liraya Kuruçeşme'deki evi sattı, kime sattığı da ilk olarak sır gibi saklansa da ortaya çıktı. Acun Ilıcalı'nın tam 125 milyona sattığı, boğaz manzaralı lüks villayı Aktaş Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aktaş satın aldı. 

Sanayi alanında faaliyet gösteren Mustafa Aktaş'ın, Ilıcalı'ya 8.4 milyon dolar ödediği ve paranın diğer yarısını da takas yoluyla karşıladığı öğrenildi. Takasın ne olduğu ise gizliliğini koruyor.

Editör: TE Bilişim