Merve Şahin ve Melis Özcan'ın sorularına ilginç yanıtlar veren Alkan, ilk eşi Gürbüz Hanif'i kaybettiğinde ölmek istediğini söyledi.

Alkan, Hayatınıza giren insanlar size gerçekten değer verdi mi? sorusuna; İlk eşim Gürbüz (Hanif) dünyayı ayağıma serdi diye yanıt verdi. Bunun üzerine Afrodit'e sorulan Neden o öldükten sonra kendinizi sokakta buldunuz? sorusuna ise Sokakta bulmadım. Çocukları beni çok üzdü. 11 yıl oturduğum yalıyı mahkemeyle boşaltmak zorunda kaldım şeklinde cevap verdi.

Banu Alkan, zor durumda kaldığında, Fikret Mualla tablolarını çok büyük paralara müzayedelerde sattım. Arsamı da dedi.

Hep birinci benim tavrınız var, peki ikinci kim? sorusunu cevaplayan Alkan, Hülya Avşar diye konuştu.

Sezen Aksu’dan daha iyi şarkı söylediğinizi söylemiştiniz. Aksu’nun haberi var mı bundan? diye sorulan Banu Alkan, Var, kendisi 1 numaralı hayranım. Şaka şaka Sezen'ciğim. Ama ben de senin kadar iyi yazıyorum dedi.

Afrodit lakaplı sanatçı, Geçiminizi nasıl sağlıyorsunuz? sorusuna da Konserlere gidiyorum, reklamlar var. Bir-iki Fikret Mualla tablom duruyor. Kötü günler için saklıyorum yanıtını verdi.

ÖLMEK İSTEDİM

En dipte olduğunuz zaman hangi andı? sorusunu yanıtlayan Alkan, Gürbüz Bey’i kaybettiğim zaman. Ölmek istedim. Üzüntüyle kendime zarar verdim diye konuştu.

Murat Taşdemir'in masmavi gözlerine aşık olduğunu anlatan Alkan, tokat olayının ardından hissettikleri için de Aşk bitti. Hayatta onsuz yaşamayı düşünmezdim ama. 13 yıl boyunca ondan herhangi bir şiddet görmedim dedi.

Taksilere borcu olduğunu konusuna da açıklık getiren Banu Alkan, Asla. Şehir efsanesi bu diye konuştu.

CÜNEYT’LE ÖPÜŞMEMİ UNUTAMADIM

Hiç unutamadım dediğiniz bir öpüşme sahnesi oldu mu? sorusunu da cevaplayan Afrodit, Oldu tabii. Cüneyt Arkın’la. Çok yakışıklı bir adam. 30’lu yaşlarına yetişemedim ama yine de yakaladık. Bir bakış bile olmadı aramızda. Cüneyt Arkın inanılmaz, çok asil, çok cool, muhteşem bir insan dedi.

BURCU ESMERSOY HERKESİ KISKANIYOR

Banu Alkan ile Burcu Esmersoy geçtiğimiz yıllarda birlikte program çekiminde oldukları sırada gerginlik yaşamış ve kavga etmişlerdi. Sorgu Sual programında ‘Burcu Esmersoy size nasıl davrandı?’ sorusu karşısında gerilen Banu Alkan sinirlerine hâkim olamayarak zehir zemberek konuştu.

Çok yoruldum dediğimde, Burcu bana İnşallah Türkiye’ye ölüsü gider dedi. Çok hırslı bir kadın. Onunla aram asla düzelemez, geçen gün Demet Akalın’la da onu konuştuk ona da aynı şeyleri yapmış. Bana göre herkesi kıskanıyor sadece kendisini düşünen biri, küçükken bir takım şeyler yaşamış olabilir.

Banu Alkan’ın konuk olduğu “Sorgu Sual” bu gece saat 01.30’da CNN TÜRK’te ekrana gelecek.

Editör: TE Bilişim