Bir yardım kampanyası da Baby Turco’dan

Baby Turco bebek bezinin kendi web sitesindeki satıştan elde edilecek geliri Haluk Levent ve Ahbap Derneği ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracak.

Tüm dünyayı etkisi altına alan salgınla mücadeleye karşı önemli bir destek de Baby Turco’dan geldi. Türkiye’nin yeni bebek bezi Baby Turco, sosyal yardım kuruluşu AHBAP’ın kurucusu ve rock müziğin önemli ismi Haluk Levent ile güçlerini birleştirdi.

Salgın sebebiyle bebek bezi ihtiyaçlarını karşılamak için online alışveriş odağında ilerleyen Baby Turco, resmi satış sitesi üzerinden yapılan alışverişlerden elde edilen tüm kazancın AHBAP Derneği’ne bağışlanacağını duyurdu. Aynı zamanda Baby Turco’nun reklam yüzü de olan Haluk Levent’in kurucusu olduğu Ahbap Derneği’nin, bu bağışı dar gelirli ailelere yardım amacıyla aktarılacağı ifade edildi.

Sanatçı Haluk Levent, “Bu bağış hareketini Baby Turco ile salgın yüzünden geçim sıkıntısı yaşayan aileler için başlattık. Böylece ortaya çıkan olumsuzlukların bir nebze de olsa önüne geçebiliriz. Ümit ediyorum ki temel bir ihtiyaç olan bebek bezi alırken aileler, bir yandan da başka ailelere yardım eli uzatmaktan mutluluk duyacaktır. Sizler de bizimle bir olun, birbirimize ihtiyacımız var” diye konuştu.

Sanat hayatındaki başarısının yanı sıra yardımseverliği ve halkla kurduğu derin bağı sayesinde ‘En çok güvenilen ünlü isimler’ sıralamasında zirvedeki yerini koruyan Levent, yakın tarihte birçok ünlü ismin katkısıyla bağış hareketlerini çeşitlendirdi. Levent, ilk marka iş birliğini Baby Turco ile gerçekleştirdi ve yardım hareketine kitleleri davet etti.

30 Nisan 2020 tarihinde sona erecek yardım kampanyası çerçevesinde, nisan ayı boyunca babyturco.com.tr’den yapılan alışverişlerden elde edilecek kazancın tamamı Ahbap Derneği’ne bağışlanacaktır. Kazanç tutarı, kampanyanın bitimini takiben Bağımsız Yeminli Mali Müşavirin denetim ve onay raporu ile Ahbap Derneği’ne iletilecektir.

Baby Turco ve Puretex hakkında

Baby Turco markasının üreticisi olan ve yüzde 100 yerli sermaye ile kurulan Puretex firması hem kaliteli hem de hesaplı bebek bezi, külot bez ve ıslak bebek havlusu üretiyor. Yüzeyinin tamamı katkısız olan Baby Turco, bebekleri için daha saf içeriğe sahip ürünlere yönelen ebeveynlere hesaplı bir çözüm sunarak “yeni nesil bebek bezi” vaat ediyor. Aynı zamanda Lady Turco markalı kadın pedini de üreten firma, faaliyetlerini en yeni teknolojilere sahip modern tesislerinde uluslararası standartlarda gerçekleştiriyor. Puretex, yüksek kaliteli ürünleri ile dünya pazarında da yerini koruyor.

Editör: TE Bilişim