Ünlü oyuncu Ahu Sungur, Uludağ'da pandemiyi hiçe sayıp parti yapanlar hakkında sert konuştu.

Sungur, "Babamı 6 yıl önce kaybettim. Geçen gün fotoğrafını paylaşmak istedim. Sevdiğim arkadaşlarımın babalarını salgından yeni kaybettiklerini hatırladım. Üzülürler diye paylaşmadım. Binlerce insanımızı kaybettik siz kar üstünde parti vermeye utanmıyorsunuz değil mi? Şu durumda partileyen, parasına güvenen züppe çomarla benim oyum bir değil" diyerek kızgınlığını dile getirdi. 

Sungur sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Önce Babası,sonra kocasının sınırsız limitsiz kredi kartıyla caka satıp hayatını sürdüren,oturduğu evde kocasına yatırım amaçlı yaptığı 2çocuğu bakıcının büyüttüğü,tembel prenses aklı yok fikri çok olan dünyadan bi haber,insanlar ölürken partileyen hemcinsimle eşit miyim? DEĞİLİM
Bir zamanlar’dağda ki çobanla oyum bir mi’demişti bir arkadaş benim dağdaki o güzel çobanla oyum bir fakat insan hayatına saygısız sonradan görme salgını takmayan sorumsuz! Şu durumda partileyen,parasına güvenen züppe çomarla oyum bir değil! Not:TDKÇomar=Terbiyesiz,kaba,saldırgan
Babamı 6 yıl önce kaybettim.çok özledim. Geçen gün fotoğrafını paylaşmak istedim.sevdiğim arkadaşlarımın babalarını salgından yeni kaybettiklerini hatırladım.Fena olurlar diye fotoyu paylaşmadım.Binlerce insanımızı kaybettik siz Kar üstünde parti vermeye utanmıyorsunuz di mi?
Ben babamı kanserden kaybettim. Zorlu bir süreçti. Fakat Vedalaşma şansım oldu. Salgından dolayı arkadaşlarımın vedalaşma şansları bile olmadı. Çok acı çektiler. İnsanlar sevdiklerinin cenazelerine bile gidemediler. İçiçe dipdibe parti ha?! Birazcık utanmanız var mı??


Öte yandan Bursa Valiliği, Uludağ'da bir otelde pandemiye rağmen parti yapılan otele para ve 10 gün kapatma cezası verildiğini açıkladı. 

Editör: TE Bilişim