Hafta içi her gün Show Tv ekranlarında yayınlanan Ebru Akelle Kadın İsterse programına Oyuncu Nursel Köse ve İlişki Uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak konuk oldu. 

Hayatta istediğin her şeyi yapabiliyor musun? sorusuna konuklardan Aşkım Kapışmak babasından gördüğü şiddetti ilk defa anlatarak yanıt verdi. 

BABAMDAN İŞKENCELİ ŞİDDET GÖRDÜM... 

İstediğim her şeyi yapamıyorum. Hala çözemediğim, geçmişten bazı şeyler var. Baba sevgisizliği ve babamın olmayışı... Annem ve babam...  İkisi vardı ama iletişim yoktu. İşkenceli şiddetli olurdu bizde.Travmatikti.  Anneme şiddet uygulardı bize izlettirirdi. 5 yaşımda evdeki bıçakları toplamaya başladım. 7 yaşımda evi temizlerdim. Eve alkolik gelirdi. O zaman hayallerimin peşinde koşmaya başladım. İlk ünlü olduğumda paramı kazandığımda annemi kurtarmaya çalıştım. 8-9 sene önce ayrıldı. 

Nursel Köse konuyla ilgili programda, 

Ben de çocukluğumda karşılaştım. Şiddet bizim ayrılmaz parçamızdı. Şiddeti negatif olarak görmüyoruz Anne baba okula götürüyor. Eti senin kemiği benim. İşte böyle bir kültürden geliyoruz. Kötü Karne getirirsin bardak yersin. Bir tokat attım ne var ki diyoruz. Çocuksun , küçüksün, güçsüzsün... Çocukların acıları kapatıp hayal dünyasına gitme gibi bir durumları var ama, çocuk her gün o şiddetle yaşayamaz. 

Editör: TE Bilişim