Uzun bir süredir ekranlardan uzakta sakin bir yaşam süren Aysun Kayacı'nın babası Selahattin Kayacı hayatının kaybetti. Aysun Kayacı'nın babasının cenazesinde olmaması dikkat çekti.

Bir süredir İstanbul Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde tedavi gören Selahattin Kayacı’nın bu sabah hayatını kaybettiği öğrenildi.

Selahattin Kayacı 2009 yılında katıldığı bir televizyon programında kızı için ‘’Bizim dünyalarımız ayrı. Onun dünyası ayrı benim dünyam ayrı. Biz bir araya geldiğimizde on dakika ancak kalırız. O da nasılsın iyi misinden öteye gitmez” açıklamasını yapmıştı.

GÖZLER CENAZEDE AYSUN KAYACIYI ARADI

Selahattin Kayacı, Üsküdar Küplüce Camii’de son yolculuğa uğurlandı.

Baba Kayacı’nın cenaze törenine çok sayıda yakını katıldı ancak Aysun Kayacı’nın babasının cenaze töreninde bulunmaması dikkat çekti.

Selahattin Kayacı, kılınan cenaze namazı sonrası Ümraniye Kocatepe Mezarlığında bulunan aile kabristanına defnedildi.

BABASI İLE İLİŞKİSİNİ KESMİŞTİ

Bir dönem podyumlarda fırtınalar gibi esen 42 yaşındaki ünlü model Aysun Kayacı, 2012 yılında bankacı Efe Kapancı ile evlenerek Londra’ya taşınmıştı.

Kayacı, podyumun en popüler modelleri arasında olduğu yıllarda babası Selahattin Kayacı ile görüşmediğini itiraf etmişti.

Babasından şiddet gördüğü için onunla görüşmediğini söyleyen Aysun Kayacı, "Annem işçiydi, eve para getiriyordu ama o çalıyordu. Benim dayak raporum, artı annemin dayak raporu, üstüne kız kardeşimin dayak raporu ile boşandı benim annem" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Klasmagazin

Editör: TE Bilişim