Bahar Candan'ın gerçek hali şaşırttı

Survivor 2020 yarışmacısı Yunus Emre Özden, İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanındıktan sonra sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık magazin gündemine gelen Bahar Candan'ın gerçek halini paylaştı.

Gerçek halinin görülmesinin ardından Candan, photoshop'suz fotoğrafını paylaşıp, Botoks değil Allah'ın lütfu notunu düştü.

Survivor 2020 yarışmacılarından Yunus Emre Özden yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti. Özden, İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Bahar Candan ile bir selfie çekti.

Özellikle yaptığı botoks ve photoshop'larla kendini değiştiren Bahar Candan'ın gerçek halini Yunus Emre Özden paylaştı.

Yaptığı paylaşımlarla gerçek hali arasında hayli fark olan Bahar Candan gündem olunca ise o halini de paylaşmaktan çekinmedi.Bahar Candan gerçek halini paylaşıp Botoks değil Allah'ın lütfu notunu düştü.

Candan'ın bu paylaşımına tepki yağarken kendisi gibi ünlü olan ve geçtiğimiz günlerde araları bozulan ablası Nihal Candan da paylaşıma Shopsuz mükemmelsin notunu düştü.

Sürekli eleştirilerin hedefi olan Bahar Candan, Yıllar önce İşte Benim Stilim yarışmasına katılabilmek için kilo almıştım. Estetik yaptırmadım. Yaş aldıkça yüzüm oturdu ve inceldi. Dudaklarımda dolgu var. Dudaklarım büyük olsun istedim. Çok büyük oldu. Oldukça memnunum demişti.

Editör: TE Bilişim