Bahar Şahin dergideki röportajı için ünlü markaların tasarımlarıyla objektif karşısına geçti ve  verdiği pozlar ile hayranlarını adeta mest etti.

Oyuncunun ve derginin ınstagram sayfasından paylaşılan kareler kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. “Oyuncu olmasaydın hangi mesleği seçerdin?” sorusuna büyük ihtimal anaokulu öğretmeni ya da iç mimar olurdum cevabını veren Şahin, sorulara samimi açıklamalarda bulundu.

Son olarak “Zalim İstanbul” dizisiyle ekrana gelen Bahar Şahin, MoodBoardMags dergisinin yeni sayısının kapağında yer aldı. Güzelliği ile sevenlerini büyülemeye devam eden Şahin, dergideki röportajı için verdiği pozlarla büyük beğeni topladı. Hem oyunculuğu hem de sosyal medyadaki samimi tavırları ile adından sıkça söz ettiren Şahin, bir yemekte yönetmen Merve Girgin ile tanışmasının oyunculuğa başlamasına neden olduğunu belirtirken oyunculuğun çocukluk hayali olmadığını söyledi. Sosyal medyada sıkça zaman geçiren Şahin, “Telefonunda olmadan yaşayamayacağın herhangi bir uygulama var mı?” sorusuna ise ‘Instagram olmadan yaşayamam” cevabını verdi.

Oyunculuk serüvenin nasıl başladı? Çocukluk hayalin miydi?

Bahar Şahin: Bir yemekte yönetmen Merve Girgin ile tanıştım ve oyunculuk serüvenim böyle başladı. Hayır, oyunculuk çocukluk hayalim değildi.

Rolüne nasıl hazırlanırsın?

Bahar Şahin: Rolüme oyuncu koçuyla hazırlanıyorum.

Oyuncu olmasaydın hangi mesleği seçerdin?

Bahar Şahin: Anaokulu öğretmenliği ya da iç mimar olurdum büyük ihtimal.

Telefonunda olmadan yaşayamayacağın herhangi bir uygulama var mı?

Bahar Şahin: Instagram olmadan yaşayamam

Editör: TE Bilişim