Eski Kanal D Haber Daire Başkanı Buket Aydın ile Şişli Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'ün yasak aşk yaşadığı dedikoduları magazin gündeminde büyük yer almış ve ikilinin aşkı yayınlanan son fotoğrafla adeta belgelenmişti Son dakika bilgisine göre; spiker Buket Aydın'ın gizli ilişki yaşadığı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'le birlikte fotoğrafları ortaya çıktı.

Ana haber spikeri Buket Aydın, geçtiğimiz günlerde "Karantina sebebiyle önceliklerim değişti" diyerek çalıştığı kanal ile yollarını ayırmış ertesi gün de 7 yıllık eşi Erce Baykal'dan tek celsede boşanmıştı. Birlikteliklerini inkar ettikten sonra öpüşme fotoğrafları ile aşkları gün yüzüne çıkan Emir Sarıgül ile Buket Aydın, Göcek'te baş başa tatil yapıyor. Yakın dostları ile heyecanlarını paylaşan ikilinin, nikah masasına oturacağı iddia ediliyor.

İşte son dakika haberinin detayları...

Sabah gazetesinden Özlem Avcı'nın haberine göre ; Birlikteliklerini inkar ettikten sonra öpüşme fotoğrafları ile gündeme bomba gibi düşen  Emir Sarıgül ile Buket Aydın, Göcek'te baş başa tatil yapıyor.

Yakın dostları ile heyecanlarını paylaşan ikilinin, Eylül ayında nikah masasına oturacağı iddia ediliyor.

Buket Aydın'ın paylaşımlarımda Eylül ayının altını çizmeside haberin doğruluğunu kanıtlar cinsten 

Editör: TE Bilişim