Geçtiğimiz aylarda  spiker Buket Aydın'ın, Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ile yasak aşkını belgeleyen bir fotoğraf ortaya çıkmış ancak  Buket Aydın, iddialara, 'Çok iyi arkadaşım' şeklinde yanıt vermiş ve aşk yaşadıklarını inkar etmişti.

İŞTE GİZLİ AŞKI BELGELEYEN BİR FOTOĞRAF DAHA ORTAYA ÇIKTI

Buket Aydın ile Emir Sarıgül'ün aşk fotoğrafı ortaya çıktı. Ünlü spiker Buket Aydın ile Şişli'nin eski belediye başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ile yasak aşkı bir kez daha belgelendi. Ana haber spikeri Aydın, geçtiğimiz günlerde "Karantina sebebiyle önceliklerim değişti" diyerek çalıştığı kanal ile yollarını ayırmıştı. Buket Aydın, bu olaydan bir gün sonra ise eşi Erce Baykal ile boşandı. Önce çalıştığı kanaldan ayrılan daha sonra da eşinden boşanan Buket Aydın'ın yeni hayatını Emir Sarıgül ile kurduğu ortaya çıktı. Buket Aydın'ın önce işinden, sonra eşinden ayrılması Emir Sarıgül'le yasak ilişkisine bağlandı. Emir Sarıgül de Altınbaşlar'ın kızı Fatoş Altınbaş'tan kısa bir süre önce boşanmıştı. Beykoz 1. Aile Mahkemesi'nde görülen dava sonunda taraflar birbirinden hiçbir şey talep etmeyince boşanma tek celsede sonuçlandı.

Buket Aydın - Emir Sarıgül olayının patlak vermesinin ardından spiker şu açıklamada bulunmuştu: "Telefonumda ve Instagram hesabımda siyasetçiler, iş insanları ve sanatçılarla çekilmiş yüzlerce fotoğrafımdan biri bu… Arkadaşım Emir Sarıgül'den de ona istemeden verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür diliyorum. Ne yazık ki kötü kalpli insanlar sürekli iftira atma peşindeler... Çamur at izi kalsın yaklaşımına işini düzgün yapan magazincilerin asla prim vermemesi lazım..."

Her fırsatta ilişkilerini yalanlayan Emir Sarıgül ile Buket Aydın'ın aşk fotoğrafı...

Editör: TE Bilişim