Kuaförüm Sensin programında jüri üyeliği yapan Bülent Ersoy'un programa çıkmaması hayranlarını meraklandırdı.

Basın basın yayım organlarında konu ile ilgili ilginç iddialar ortaya atıldı.Tüm bu iddialara Bülent Ersoy sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak cevap verdi.

"3 YLIK ANLAŞMAM VAR" 

Erspy yaptığı açıklamada  "Bugün bazı basın müntesibi muhterem arkadaşlarımın hadiseleri çarpıtarak ; aslıyla müsemma olmayan bir sunumla siz muhterem takipçilerimi yanlış bilgilerle mücehhez bilgilendirmeye çalışmaları üzerine ; gördüğüm lüzûm üzerine sağlıklı,sarih ,net ve belgelerle tescilli bilgileri sizlerle paylaşmak istiyorum.
“Kuaförüm Sensin “ adlı programdaki görevim 3 aylık bir mukavele ile sınırlı idi.
Buyrun belgesi ...
Bu arada sağlığım hakkında da yapılan spekülasyonlara yine bu belge ile cevap veriyorum.Bu asılsız haberleri yapıp tüm efkârı umumiyeyi yanıltma pozisyonu sergileyen bu basın müntesibi arkadaşlarımız umarım bir nebze aile terbiyeleri varsa utanırlar." sözlerine yer verdi.

SÖZLEŞMESİNİ VE COVİD19 TESTİNİN SONUCUNU PAYLAŞTI

Bülent Ersoy jüriden ayrılışı ile ortaya atılan iddialara sözleşme aslını ve covid19 test sonucu paylaşarak cevap verdi.

YERİNE FATİH ÜREK GELDİ

Yapım firması Bülent Ersoy'dan boşalan jüri koltuğunu Fatih Ürek ile doldurdu.

Bugün bazı basın müntesibi muhterem arkadaşlarımın hadiseleri çarpıtarak ; aslıyla müsemma olmayan bir sunumla siz muhterem takipçilerimi yanlış bilgilerle mücehhez bilgilendirmeye çalışmaları üzerine ; gördüğüm lüzûm üzerine sağlıklı,sarih ,net ve belgelerle tescilli bilgileri sizlerle paylaşmak istiyorum. “Kuaförüm Sensin “ adlı programdaki görevim 3 aylık bir mukavele ile sınırlı idi. Buyrun belgesi ... Bu arada sağlığım hakkında da yapılan spekülasyonlara yine bu belge ile cevap veriyorum.Bu asılsız haberleri yapıp tüm efkârı umumiyeyi yanıltma pozisyonu sergileyen bu basın müntesibi arkadaşlarımız umarım bir nebze aile terbiyeleri varsa utanırlar. #bülentersoy #divabülentersoy

Bülent Ersoy (@bulentersoy.com.tr)'in paylaştığı bir gönderi ()

Editör: TE Bilişim