İlk parasını Tarabya’da bir kuaförde Amerika’dan getirdiği ürünleri satarak kazandığını belirten Terim, eşi Volkan Bahçekapılı ile en unutamadığı anının eşinin evlilik teklifi etmesi olduğunu açıkladı.

Her Perşembe Trendyol Instagram hesabı üzerinden ünlü isimlerin konuk olduğu “Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular” programının bu haftaki konuğu Buse Terim Bahçekapılı oldu. Terim, kariyerine ve özel hayatına dair soruları yanıtladı.

Influencerlık mesleğinin kendine özgü zorlukları olduğundan bahseden Terim, sosyal medyada kalıcı olmak için kaliteli içerik ve sürdürülebilirliğin esas olduğunu belirtti. Terim, işi gereği sürekli telefon ve sosyal medya ile ilgilenmek zorunda olduğunu belirtirken, özel hayat – iş dengesini sağlamak için akşamları ve hafta sonları telefona bakmamaya çalıştığını, gerekirse uçak moduna aldığını söylerken, ileride kızlarının da bu mesleği seçmesi halinde bundan büyük mutluluk duyacağını paylaştı. Terim, dizi ve film teklifleri aldığını ancak bu tür bir işe girmeyi hiç düşünmediğini de sözlerine ekledi.

“Evlenme teklifini hiç unutamıyorum”

6 yıl önce evlendiği Eşi Volkan Bahçekapılı ile en unutulmaz anısını da paylaşan Terim şunları söyledi: “Volkan ile unutulmaz çok sayıda anımız var. Ancak benim için en özeli Volkan’ın bana evlilik teklifi etmesi. Sürpriz yaparak beni İtalya’nın Capri Adası’na götürdü. Ben akşam yemeğine gideceğimizi sanırken bizi bekleyen helikopteri gördüm. Helikopter ile adayı gezerken bir anda yüzüğü çıkararak evlenme teklifi etti. O günü, o anı hiç unutamıyorum.”

“İlk paramı kuaförde ürün satarak kazandım”

İlk parasını kazandığı zamanlara da değinen Terim: “Bu anımı çok kimse bilmez. Üniversite yıllarında Türkiye’ye geldiğimde Tarabya’da bir kuaföre gidiyordum. Oraya cam bir dolap aldım. Amerika’dan getirdiğim Türkiye’de o sıralarda bulunmayan oje, tırnak stickerı gibi ürünleri o dolapta sergiliyordum. Müşterilerin ürünlere ilgi göstermesiyle de ilk paramı kazandım. Benim için çok değerli bir anı” dedi.

“Hamburger ile diyetimi bozabilirim”

Pandemi bitince ilk gitmek istediği yerin New York olduğunu belirten Buse Terim Bahçekapılı, New York’ta okuduğundan ötürü şehre bağlılığını yüksek olduğunu, New York’u çok özlediğini belirtti. Son dönemde verdiği kilolarla dikkat çeken Terim, diyeti bozacak olsa aklına gelecek ilk yemeğin hamburger olduğunu söyledi. Çok lezzetli yemek yaptığından da bahseden Terim, en güzel yaptığı yemeğin domatesli pilav olduğunu ancak yaprak sarmasını hiç beceremediğini de sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim