“Gece Gölgenin Rahatına Bak” şarkısıyla bir döneme damgasını vuran genç şarkıcı Çağatay Akman, bu kez eski sevgilisinin kapısına dayanmasıyla gündemde yer alıyor. Genç şarkıcı Çağatay Akman, eski sevgilisi Öykü Uslu'nun kapısına dayandı. İkilinin arasındaki tartışma kavgaya dönüştü ve Akman, Uslu ile arkadaşını darp etti. O anlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Uslu’nun evinin önünde tam 30 dakika oturdu

Çağatay Akman, cuma gecesi Cihangir'de oturan eski sevgilisi oyuncu Öykü Uslu'nun kapısına dayandı. Uslu’nun evinin önünde tam 30 dakika oturan Akman’ın tacizleri bitmek bilmeyince Öykü Uslu dışarı çıktı. 

Eski kız arkadaşına sokak ortasında vurdu!

Sokak ortasında genç kıza vuran Akman, arkadaşına da saldırdı ve sokağı birbirine kattı.

Genç kadın polisten yardım istedi

Uslu ise polisi arayarak yardım istedi. Görevlilerin Karaköy Polis Merkezi'ne getirdiği şarkıcı, ifade verdi.

İŞTE ÇAĞATAY AKMAN'IN ESKİ SEVGİLİSİNİ DARP ETTİĞİ O ANLAR

 Akman, geceyi karakolda geçirdi.

O anlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Çağatay Akman kimdir?

22 yaşındaki genç şarkıcı Çağatay Akman’ın dün akşam saatlerinde eski kız arkadaşı Öykü Uslu’nun kapısına dayandığı ve arkadaşlarının Öykü Uslu’ya şiddet uyguladığı gündeme bomba gibi düştü. 

Yaşanan olay sonrası Uslu, Karaköy Polis Merkezi'ne şikayette bulundu. Akman, emniyet güçleri ile birlikte ifadesi alınmak üzere karakola getirildi. Bu sırada Akman'ın arkadaşları muhabirlere saldırdı. Bu olayın ardından Çağatay Akman’ın kim olduğu yeniden merak edilmeye başlandı. İşte şarkıcı Çağatay Akman ile ilgili bilgiler...

Sosyal medyadan paylaştığı şarkısıyla tanınan Çağatay Akman 31 Temmuz 1998’de Çankırı’nın Korgun ilçesine bağlı Kesecik köyünde doğdu.

Çağatay Akman, Youtube'a yüklediği ‘Gece Gölgenin Rahatına Bak’ adlı şarkısıyla yaklaşık 15 milyon kez izlendi.

8 Haziran 2017'de "Sensin Benim En Derin Kuyum" adlı şarkısını yayımladı.

14 Eylül 2017'de "Bizim Hikaye" adlı şarkısını yayımladı. Şarkı, Bizim Hikaye dizisinin jenerik müziği olarak kullanıldı.

15 Şubat 2018'de ise "Yüreğim Davacı" adlı şarkısını yayımladı. 21 Temmuz 2018'de "Çek Silahını Daya Göğsüme" adlı şarkısını yayımladı.

Ayrıca gitar çalabilen Çağatay Akman, müzikal kariyerinin yanı sıra Bizim Hikâye dizisinin 12. bölümünde konuk oyuncu olarak rol aldı. Çağatay Akman, ayrıca 44. Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Çıkış Yapan" kategorisine aday gösterildi.

Editör: TE Bilişim