Türk Sanat Müziği'nin efsane ismi Zeki Müren, bir reklam filmi çekiminde oyuncu Çağlar Çorumlu tarafından canlandırıldı. Reklam yayına girince Zeki Müren hayranlarının tepkisine neden oldu.

Oyuncu Çağlar Çorumlu 'Sanat Güneşi' Zeki Müren'i bir bankanın kredi kartının 20. yılı etkinlikleri nedeniyle çekilen reklam filminde canlandırdı.

Daha önce Cem Yılmaz'ın senaryosunu yazıp yönettiği Arif V 216 filminde Zeki Müren'i canlandıran ve başarılı bulunan Çorumlu bu sefer efsane ismi bir bankanın kredi kartı reklamı için canlandırdı.

TEPKİ ÇEKTİ

Çağlar Çorumlu'nun oynadığı reklam filmi televizyonda yayınlanınca sosyal medyadan tepki topladı. Sanatçının hatırasına hakaret edildiğini öne süren Zeki Müren hayranları reklamın bir an önce yayından çekilmesini istedi.

Twitter'da trend topic olan Çağlar Çorumlu hashtagi altına yorum yapan sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı reklamı başarılı bulduğunu ifade ederken bir kısmı da "17 Yıldır halkın aklı ile oynadılar batmadı da, rolünün hakkını veren Çağlar Çorumlu'nun Zeki Müren taklidi mi battı ? Cehaletin de en büyük problemi bu , insanlar kendi dışındaki herkesi acımasızca eleştiriyor." yorumları yaptı.

Editör: TE Bilişim