Bir süredir Canlı Masa'da yorumcu olan İzzet Çapa programı bırakma kararı aldı. 

Çapa, Cuma akşamı program bitiminde sosyal medya hesabından programdan ayrıldığını "Bu gece Canlı Masa’da son yayınımı yaptım. Emeği geçen herkese teşekkür ederim." sözleri ile duyurdu.

İzzet Çapa daha sonrada ınstagram'dan "VAKTİ GELDİĞİNDE O MASADAN KALKMASINI BİLMEKTİR ASIL ERDEM……
Hayat insanın karşısına bin türlü şey çıkartır…Kimisini keyifle, kimisini görev addederek yaparsın…Bazı masalar vardır ki adı dost sofralarıdır; onlarda muhabbetle oturur her anından keyif alırsın…
Ve fakat bazı masalar vardır ki artık tadı kaçmıştır…Ne söylediğin lafın bir manası, ne konuşulan konunun bir anlamı kalmıştır…Herkes anlamsız bir hezeyanla kendi derdine düşmüş, ortak sohbet diye bir şey kalmamıştır…Sen yüreğinle oradasındır, başkalarının bin türlü başka hesabı vardır…İşte böyle zamanlarda, o masalardan vaktinde kalkmasını bileceksin…İşte böyle durumlarda, artık demir almak günü gelmiştir zamandan diyecek ve yoluna gideceksin…Ne güzel demiş Neşet Baba nurlar içinde uyusun…‘Şahsınıza karşı haddi aşan, hududu geçen, küstahlaşanları, altın olsa kesenizde, bal olsa kâsenizde tutmayın...’Haydi bana eyvallah…" mesajı ile programdan ayrılma sebebine bir nebzede olsa açıklık getirdi.

ŞAHSİ KAVGA NEDEN Mİ OLDU?

Uçankuş TV'de Canlı Masa isimli programda İzzet Çapa ile birlikte yorumculuk yapan  Deniz Akkaya, geçtiğimiz hafta Selin Ciğerci ile canlı yayında birbirine girmişti.

Anne olmak istediğini dilen getiren Selin Ciğerci, "Ben sadece isteklerimi söyledi. Ha evlatlık alırım ha o yöntemle olur. Ben sadece taşıyıcı anne istiyorum dedim. Türkiye'de bunun yasak olup olmadığını biliyor muydum sanki? Siz bana bunu söyleyeceğinize kadar koronayı bilip maske çıkardınız. Bu kadar beni çocuğumla para kazanmama taktıysanız... Daha çocuğum olmadan böyle konuşuyorsun ayıp ya" dedi.Bunun üzerine araya giren Akkaya ise "Selincim olamaz, kanunlar izin vermiyor" deyince küplere binen Ciğerci "Sana ne" diyerek öfkelenmişti.Bu olay daha da ileri gitti ve sosyal medya hesabından Deniz Akkaya Selin Ciğerci'ye bir takım ithamlarda bulundu.İkili arasındaki bu hayli gergin anlar İzzet Çapa'yı rahatsız edince Çapa tavrını koydu ve programda  ayrıldı.

VAKTİ GELDİĞİNDE O MASADAN KALKMASINI BİLMEKTİR ASIL ERDEM… … Hayat insanın karşısına bin türlü şey çıkartır… Kimisini keyifle, kimisini görev addederek yaparsın… Bazı masalar vardır ki adı dost sofralarıdır; onlarda muhabbetle oturur her anından keyif alırsın… Ve fakat bazı masalar vardır ki artık tadı kaçmıştır… Ne söylediğin lafın bir manası, ne konuşulan konunun bir anlamı kalmıştır… Herkes anlamsız bir hezeyanla kendi derdine düşmüş, ortak sohbet diye bir şey kalmamıştır… Sen yüreğinle oradasındır, başkalarının bin türlü başka hesabı vardır… İşte böyle zamanlarda, o masalardan vaktinde kalkmasını bileceksin… İşte böyle durumlarda, artık demir almak günü gelmiştir zamandan diyecek ve yoluna gideceksin… Ne güzel demiş Neşet Baba nurlar içinde uyusun… ‘Şahsınıza karşı haddi aşan, hududu geçen, küstahlaşanları, altın olsa kesenizde, bal olsa kâsenizde tutmayın...’ Haydi bana eyvallah…

İzzet Çapa (@izzetcapa)'in paylaştığı bir gönderi ()

Editör: TE Bilişim