Başrollerini Ebru Şahin, Selim Bayraktar ve Edip Tepeli'nin paylaşacağı Destan dizisi araştırılmaya devam ediyor. Hercai dizisi ile ünlenen Destan dizisinin 'Akkız'ı Ebru Şahin kimdir? Destan dizisi ATV'de ekranlarda gelecek. Peki, Cedi Osman'ın sevgilisi Ebru Şahin kaç yaşında, nereli?

Yönetmen koltuğunda Emir Khalilzadeh'in oturduğu, senaryosunu Nehir Erdem ile Ayşe Ferda Eryılmaz'ın kaleme aldığı, yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ'a ait Destan dizisi oyuncuları merak ediliyor. Peki, hayatımıza Hercai dizisinde Reyyan karakterine hayat veren Destan dizisinin 'Akkız'ı Ebru Şahin kimdir? Özel hayatında basketbolcu Cedi Osman ile sık sık gündemde olan Ebru Şahin, en çok araştırılan isimlerden biri oldu. Cedi Osman'ın sevgilisi Ebru Şahin kaç yaşında, nereli? İşte biyografisi...

Ebru Şahin kimdir?

Ebru Şahin, 18 Mayıs 1994 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nden mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimi aldı. İlk oyunculuk deneyimini 2016 yılında rol aldığı Kan Parası filmi ile yaşadı.

Ardından Babam filmi ve Savaşçı dizisinde rol aldı. İstanbullu Gelin dizisinde oynadığı Burcu karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Ebru Şahin, Yasak Elma dizisine konuk oyuncu olarak dahil olduktan sonra Hercai dizisinde başrolü üstlendi.

Genç oyuncu Reyyan karakteriyle başarılı performans çizdi. Ebru Şahin şimdi de Destan dizisinde Akkız karakteri ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Editör: TE Bilişim