Didem Uzel bilindiği gibi hayatını Amerika'da sürdürmekte.Selim Sarı ile evlendikten sonra Amerika'ya yerleşen ve Aslan adında birde oğlu olan Uzel, minik aslancık için sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi.

Amerika'daki korona önlemleri nedeniyle daha çok eve kapalı yaşayan Didem Uzel ve eşi oğulları Aslan'ı sevindirecek bir doğum günü partisi hazırlığı yaptı.Sosyal ortamdan olabildiğince uzak duran Sarı ailesinin en küçük ferdi Aslan 4. yaşına anne ve babasının kendisine hazırladığı spiderman konseptli kutlama ile girdi.

Didem Uzel bu özel gün için sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Sabah kendi söylediğimiz İyi ki Doğdun şarkısı ile uyandırdık sarı kafayı  Sonra aşağıya indirdik ona hazırladığımız sürprizleri gösterdik. Onun mutluluğu bizim mutluluğumuz oldu... Zaten bir sarılsan , iki öpüp koklasan mutlu olan bir evlat güzeli bu Bütün sabah ona doğduğu anda neler yaşadığımızı anlattık; heyecanımızı, şaşkınlığımızı hatta ilk gece hiç ağlamadığı için sabaha kadar uyuyakaldığımızı  Sonra ben annesi olarak bir şey farkettim günün sonunda; o kadar mutluydu ki; ha bir dev doğumgünü organizasyonu yapmışsın ha kağıttan süslerle, balonlar ve hediyelerle sıradan bir çekirdek aile doğumgünü

Editör: TE Bilişim