Kadınların ÇEHRE'si değişecek

Türk Sineması'nın en şık giyinen kadınlarından Nebahat Çehre, karantina günlerini tasarım yaparak geçirdi. Beyonce, Jennifer Lopez, Avril Lavigne gibi dünya starlarını giydiren, Afffair markasının kurucusu Rufat İsmayil ile anlaşıp ortak bir çalışma yapan Çehre, 40 parçalık özel kapsül koleksiyon hazırladı. Çok heyecanlı olduğunu söyleyen Nebahat Çehre, Karantinada içimde birden fazla kadın olduğunu keşfettim. Çılgın ve sade, çocuksu ama çekici. Hepsi birden harekete geçti. Ve muhteşem bir koleksiyon ortaya çıktı dedi.

Nebahat Çehre sözlerine şöyle devam etti: Ben bir dönem mağazacılık da yaptım. Sektöre yabancı değilim. Aslında çok para harcanmadan da şık olunabilir. Pandemi nedeniyle evde geçirdiğim günlerde eski çizimlerimi buldum. Rufat İsmayil'de dünya çapında bir modacı. Ona çizimlerimi gösterdim. Çok beğendi. Yenileyerek üzerine de eklemeler yaparak, ortak bir koleksiyon hazırladık dedi.

Rufat İsmayil ise şunları söyledi: İşi bilen, şık giyinen dünya standartlarında bir oyuncuyla çalışmak büyük ayrıcalık. Nebahat Hanım çizimden dikime kadar her şeye hakim. Onunla çalışmak benim için büyük bir gurur dedi.

Editör: TE Bilişim