Beşiktaş için büyük bir bağış kampanyası bu pazar akşamı Vodafone Park Stadı’nda gerçekleşecek canlı yayında hayata geçirilecek.

Tribünlerde Beşiktaş JK Başkanı Ahmet Nur Çebi ile birlikte Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör Sergen Yalçın, Beşiktaşlı eski sporcular, Beşiktaş JK bünyesindeki tüm branşlara ait sporcu ve antrenörler oturacak. Gecede Yılmaz Erdoğan’ın konukları arasında Hülya Avşar, Erkan Petekkaya, Zafer Algöz, Mehmet Erdem, Hakan Altun, Çok Güzel Hareketler 2 ekibi, Ömür Gedik, İsmail Demirci, Onur Buldu ve Barış Murat Yağcı gibi ünlü isimler yer alacak.

ESRA EROL KALBİM SİZİNLE

Fanatik Beşiktaşlılığı ile bilinen ünlü sunucu Esra Erol'da bu bağış kampanyasına destek veren isimlerden kendi gibi küçük oğlu Ömer'de fanatik Beşiktaşlı olan sunucu önceden planlamış aile tatili nedeniyle İstanbul'da uzakta olduğu için geceye televizyon ekranı başından gönülden destek verecek.

Erol bu bağış gecesi için duygularını "Bu gece tüm ruhum ve kalbimle BeşiktAŞK’ ımın yanında olacağım " mesajı ile duyurdu.

Editör: TE Bilişim