Magazin gazetecisi ve Medyafaresi.com yazarı Funda Erkoç son haftaların flaş dizisi Kırmızı Oda hakkında bir yazı kaleme aldı.Erkoç yazısına "İtiraf edin 'Kırmızı Oda'dan korktunuz" diye başladı.

Bir kırmızı oda düşünün, tüm hayatınız boyunca bastırdığınız duygularınızın açığa çıktığı.

Hiç tanımadığınız bir kişinin karşısında anılarınıza yolculuk yaptığınızı ve şu anki yaşamınızda kendinize ve çevrenizdekilere yaşattıklarınızın neden ve niçinlerinin cevaplarını arayıp bulduğunuzu.

TV 8 de Binnur Kaya’nın başrolünde oynadığı Kırmızı Oda dizisinden  bahsediyorum.

Çocukluk yaşlarımızda yaşadığımız travmaları, yıllar içinde beynimizde ve gönlümüzde üstünü örtüp kimsecikler ile paylaşmaya cesaret edemediklerimizin üstüne konuştukça aralanan bir kapıdan karşımıza çıktığı anları ve büyük yüzleşmeleri izliyoruz Kırmızı Oda'da!.

Vallahi TV8 onca kafayı yormayan gönlü kırmayan üzmeyen soft programlarından sonra Kırmızı Oda gibi bir diziyi Binnur Kaya farkı ile izleyiciye servis etti.

Sosyal medya Tv yayınlarının nabzı gibidir, bir programın ya da dizinin akıbetinin ne olacağını sosyal medya belirliyor artık ve Kırmızı Oda dizisi ilk bölümü ile en çok konuşulanlar arasında yerini aldı.

Baktım yorumlara diziyi izlememek için bin bir kulp takanları gördüm çok ağdalı konuşmalar diyenleri, ağır slow motion çekim diyenleri, zaten yeteri kadar üzüntü var ne gerek var ağlak ağlak izlenir mi bu diyenleri gördüm.

Aslında bunları diyenler kendi gerçekleri ile yüzleşmeye korkanlardı bence!

Yazının Devamı İçin Tıklayınız.

Editör: TE Bilişim