Türkiye'yi yeniden etkisi altına alan coronavirüs dizileri vurmaya devam ediyor. Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan kamu spotlarında da rol alan Hekimoğlu dizisinin başrol oyuncusu Timuçin Esen de coronavirüse yakalandı

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Dünya ile birlikte Türkiye'yi de yeniden etkisi altına alan coronavirüs hızla yayılmaya devam ediyor. TRT'de yayınlanan Gönül Dağı dizisi ekibinden çok sayıda kişinin corona virüse yakalandığının ortaya çıkmasının ardından bu kez kötü haber Hekimoğlu dizisinden geldi.

Hekimoğlu dizisinde Ateş Hekimoğlu karakterini canlandıran, aynı zamanda salgın başladığından bu yana Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan kamu spotu videolarında rol alan Timuçin Esen de corona virüse yakalandı. Esen, hazırlanan kamu spotlarında korona virüsten nasıl korunulacağını anlatıyordu.

Aile fertlerinin virüse yakalanmasın ardından test yaptıran Timuçin Esen, hemen test yaptırdı. Test sonucu pozitif çıkan oyuncunun hemen tedavisi devam ediyor. Evinde dinlenen oyuncunun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan Hekimoğlu dizisinin çekimlerine bir hafta ara verildiği belirtildi. Yeni set tarihinin  ise gelecek hafta olduğu açıklandı.

Editör: TE Bilişim