Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven, aylardır uzayan sakallarını kesti yeni imajı sosyal medyada olay oldu.

Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven, aylardır uzayan sakallarını keserek yeni halini "Hep hayalini kurduğum aynanın karşısındayım" notuyla takipçileriyle paylaştı. Cemal Can'ın paylaşımına kısa sürede 1 milyonun beğeni ve binlerce yorum geldi.

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2020'de şampiyon olan ünlü sosyal medya fenomeni Cemal Can Canseven, aylardır uzayan sakallarını keserek yeni halini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

HEP HAYALİNİ KURDUĞUM AYNANIN KARŞISINDAYIM

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran 2020 yılının Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda yeni imajını hayranlarının beğenisine sundu. Cemal Can paylaşımına, "Hep hayalini kurduğum aynanın karşısındayım. Merhaba ben. biraz konuşmamız gerekiyor." notunu düştü.

YÜZ BİNLERCE BEĞENİ GELDİ

Survivor şampiyonu Cemal Can'ın söz konusu paylaşımı ise büyük ilgi gördü.

Paylaşıma 1 milyonun üzerinde beğeni ve binlerce yorum geldi.

Cemal Can kimdir?

Cemal Can Canseven, 25 Mayıs 1996 tarihinde dünyaya geldi.

İzmir doğumlu olan Cemal Can Canseven, 24 yaşındadır. Annesi Rizeli olan Canseven’in babası Selanik göçmenidir. 9 yaş büyük küçük annem dediği bir ablası var.

Liseye kadar olan eğitimini İzmir'de tamamladı. Üniversite vesilesiyle İstanbul'a geldi. İstanbul'da Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim bölümünü okumaya başladı.

Arkadaşının bir tavsiyesi üzerine okulunu dondurup İstanbul DJ Academy'de DJ’lik eğitimi almaya başlamış ve daha sonra bu alanda uzmanlaşmıştır.

SURVİVOR CEMAL CAN VE DANLA BİLİC’İN TANIŞMA HİKAYESİ

Cemal Can, Survivor’ın bölümlerinden birinde Danla Bilic ile tanışma hikayesine de değinmişti. Bir soru üzerine Danla Bilic ile arkadaşlığının 7-8 seneye dayandığını söyleyen Cemal Can, okulda ilk onunla tanıştığını ve onu çok sevdiğini belirtti.

Editör: TE Bilişim