Songül Karlı Bikinili Yakalandı!

46 yaşındaki Songül Karlı, estetik operasyonları ile adından sıkça söz ettirirken, bu kez de frikik ile gündeme geldi. Normalleşmenin başlamasıyla tatile çıkan Songül Karlı, Çeşme'de deniz ve güneşin tadını çıkarıyor. İskeleden denize girerken görüntülenen Karlı, sudan çıktığında bikinisinin kaydığını fark etmedi ve bir süre o şekilde dolaştı. Songül Karlı'nın bikini kazası kısa sürede magazin gündeminin en çok konuşulanları arasına girdi. İşte frikik veren Songül Karlı'nın bikinili hali ve ünlülerin 2020 yaz tatilinden renkli kareler.

Songül Karlı bikini kazası ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Normalleşme süreci ile soluğu Alaçatı'da alan Songül Karlı, Instagram'dan tatil fotoğraflarını paylaşmayı ihmal etmiyor. Arkadaşlarıyla beraber otelin restoranında sohbet eden şarkıcı, ilerleyen saatlerde de iskeleden denize girdi.

songül karlı

46 yaşındaki Karlı, sarı pareosunu çıkararak denize girdi ancak kendisini çeken gazetecileri görünce ne yapacağını şaşırdı. Bikinisinin kaydığını anlamayan Songül Karlı, frikik verdiğini anlamadı ve bir süre o şekilde dolaştı. İşte Songül Karlı'nın bikinisi ile frikik verdiği anlar ve ünlülerin 2020 yaz tatilinden fotoğraflar.

SONGÜL KARLI KİMDİR?

15 Eylül 1973 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

1991 yılında ilk albümü Derman Sendedir ile müzik piyasasına girdi. Bugüne kadar 10 müzik albümü bulunan ve 2 toplama albümde yer alan sanatçı; 1997 ve 1998 yıllarında iki defa Kral TV Video Müzik Ödülleri THM En İyi Kadın Sanatçı Ödülünün sahibi oldu.

Songül Karlı sekiz yıldır birlikte olduğu imam nikahlı eşi Ergün Topaloğlu'ndan 2002 yılında ayrıldı. Daha sonra evlendiği Baykal Gümüş'ten bir çocuğu olan sanatçı, 2008 yılında ondan da boşandı. 2012 yılında sunuculuğunu yaptığı evlendirme programı 'Su Gibi' ekranlarında Metin Yüncü ile canlı yayında evlendi.

2004'te son albumü Kaç Bahar'ı çıkardıktan sonra müzik yaşamına ara veren Songül Karlı, 1990'lı yıllarda başladığı tv kariyerinde, Paşa Baba Konağı, Reyting Hamdi gibi dizilerde oyunculuk deneyimi de kazandı.

Sunuculuk yaptığı programlar
Songül Karlı İle Cumartesi (2007) Kanal 7
İki Gönül Bir Olunca (2008) FOX TV
Su Gibi (2008) FOX TV
Songül Karlı ile Yeniden (2014) Kanaltürk
Bugün Yıldız Benim (2015)Show TV

Oyuncu olarak yer aldığı diziler
Paşa Baba Konağı (2000) TGRT
Reyting Hamdi (2002) ATV
Türkü Filmi (2004) Kanal 7
Yasemince (2010) FOX TV

Editör: TE Bilişim