3 milyondan fazla takipçisi olan sosyal medya fenomeni Kerim Can Durmaz, ünlü gece klüplerinde yaptığı dj’lik kariyerinden sonra çıkarttığı ilk şarkısı ve klibi ile büyük ses getirdi.

Ben çıkış tarihimi Aleynadan önce duyurmuştum!

Aleyna Tilki ile aynı gün klibini yayınlaması konusundaysa; “Ben zaten klibimi yayınlayacağım tarihi 26 Şubat’ta duyurmuştum. Aleyna Tilki’de bundan yaklaşık 1 hafta sonra klibini çıkartacağı tarihi paylaştı. Dinlenme veya izlenme oranlarımızla bir kıyaslanmaya, yarışa girmek istemiyorum. O da çok güzel bir iş yapmış, çok beğendim. Ben Aleyna’yı başarılı buluyorum.” dedi ve ekledi Aleynayı ilk çıktığında ilk destekleyen mesaj paylaşanlardan biriydim.

Kadir Çetin’in sorularına samimi yanıtlar veren Durmaz; “Dj olarak kariyerime devam etmek istemiyorum. O benim için bir geçiş süreciydi, onu da tecrübe ettim. Bana çok şey kattı. Yeni şarkılar çıkartarak bu sektörden devam edeceğim. Bundan sonra daha büyük düşünüyorum; büyük konserler, büyük turneler gibi…” dedi.

Stadyumlarda bile konser yapacağım.

Artık eskisi gibi gece kulüplerinde dj’lik yapmayacağım, bundan sonra şarkılar yaparak konserler vereceğim.Hatırlarsanız şarkısı olmadan şarkıcı olmayan biri olarak Bostancı gösteri merkezinde sahneye çıkmıştım.Bundan sonra da yurt içiş ve yurt dışında konser alanlarında hatta stadyumlarda konser vermeyi düşünüyorum.

Yatırım yapmıyorum günü birlik yaşıyorum!

Bugüne kadar dj ilk olarak 1000’e yakın sahne aldım.Kazandığım paraları bol bol sevdiklerimle beraber harcadım, 3-5 geleceğe yönelik gayrimenkul vs gibi yatırımlar yaptım ama öyle büyük yatırımlarım vs yok.Ben daha çok günü birlik yaşıyorum.

Aşk yok!

Uzun zamandır aşk yaşamıyorum, eğer aşk yaşarsam tamamen aşka konsantre olup işlerimi kenara atardım.Ben işimle aşk yaşıyorum.

Hiç yaşamasaydım dediğim o malum olay var, daha önce de açıklamasını yaptım farkında olmadan bir paylaşım yaptım ve kötü bir olay yaşadım ve bundan dolayı da hala çok mahcupum.İyi ki yaşadığım dediğim olay ise şarkı söyleme kararım oldu.

Şarkı söylemek benim için çok büyük risk’ti.Şarkı ve klip beğenilmeyebilirdi de ve o zaman kariyerime kendi kendime balta vurmuş oldurdum.Ancak ben her şeyi göze alıp şarkıyı yaptım ve çok büyük beğeni toplayıp başarılı oldu.

Babam ağlayarak beni aradı!

Mutlu ve sağlıklı bir çocukluk yaşadım.Ailem;annem babam ablam her zaman bana destek olur, her zaman benim arkamda dururdu ve beni desteklerlerdi.Şarkım çıktığı gün babam beni arayıp ağlayarak seninle gururu duyuyorum oğlum dedi.

Derya Uluğ Canavar Şarkısını Bana Yapmıştı!

Şarkı yapmanın her zaman hayali olduğunu söyleyen Durmaz; “Ben zaten yıllardır bu sektörün içerisindeyim. Şarkı yapmakta en büyük hayalimdi.

Hatta bundan yıllar önce Derya Uluğ “Canavar” şarkısını bana yazdı. Fakat ben şarkıyı kendimle bütünleştiremedim ve şarkı yapmak için şarkı yapmak istemedim. Yapacağım şarkıda kendimi bulmayı aradım. Yıllar sonra kendimi bulduğum bu şarkıyı yaptım. Tamamen beni anlatıyor, o yüzden çok mutluyum.” dedi.

Bu şarkının prodüktörlüğünü tamamen ben yaptım.Yeni nesile bir yapımcı olmadan da bu işler başarılabileceğini göstermek ve onlara cesaret vermek istedimEğer ben bir yapımcı ile hareket etseydim belki de beni anlamayacaklar ve gerek şarkıda gerekse de klipte özgür olamayacaktım.

Herkes Peşimde!

Çıkardığı yeni şarkısı “Peşimde”nin şarkı sözü olan “gece gündüz peşimdeler, peşimde” ile kimi kast ettiği sorulduğunda “Çoğu kişi zaten peşimde. Ben bazen bu durumdan rahatsız oluyorum, bazen mutlu oluyorum. Bu kelimenin beni çok yansıttığını düşünüyorum.” dedi.

Yeni çıkan klibinin çekimi için Amerika’ya gittiğini belirten Durmaz; “ Benim bu çalışmamın arkasında büyük prodüksiyon şirketleri, ünlü yapımcılar yok. Tamamen kendi şirketimden çıkarttım. Kendi başıma bu şarkıyı bir noktaya getirdim. Klibimi çekmek için Los Angeles’a gitme kararı aldım. Klibin yönetmeni, yapımcısı ve editörü Ecem Lawton ile kafa kafaya verdik. Üzerinde çok çalıştık, çok emek verdik ve severek izlediğiniz bu klip medyana geldi. Ünlü isimlerle çalışmış dansçılar klibimde bana eşlik etti.” dedi.

Dans konusunda kendini başarılı bulduğunu belirten Kerimcan Durmaz; “Dans etmek herkese yakışmaz. Özellikle uzun boylulara yakışmadığı söylenir ama ben 1.87 cm boyundayım, kendime dans etmeyi yakıştırıyorum. Her geçen gün kendimi dans konusunda geliştiriyorum.” dedi.

Kozmetik Ürünleri Çıkarıyorum!

Yurt dışında sanatçılar şarkı çıkardığında buna paralel olarak çeşitli ürünler çıkarıyor. Ben de sayılı ürünler çıkaracağım ve piyasaya süreceğim.

Editör: TE Bilişim