Murat Özdemir aracını yanlış yere park etti. Özdemir, olay yerine gelen ekiplere hakaretler yağdırarak bağırmaya başladı.

MasterChef programından elendikten sonra papağana uyguladığı işkence görüntüleriyle tepki çeken Murat Özdemir, bu kez de polis ve jandarmayla tartıştı. Sabah'ın haberine göre Murat Özdemir aracını yanlış yere bıraktı. Olay sırasında cep telefonuyla sosyal paylaşım sitesinden canlı yayına başlayan Özdemir, polise ve jandarmaya hakaretler yağdırmaya başladı.

"CEBİNDEN BİR TOMAR PARA ÇIKARDI"

Duruma şahit olan vatandaşlar ise ihbarda bulundu. PTT Caddesi üzerine, asayiş, trafik ve sivil ekipler sevk edildi. Bu esnada arabasının çekildiğini gören Murat Özdemir, el çantasından bir tomar para çıkardı ve ekiplere tepki gösterdi.

CANLI YAYIN YAPIP POLİSLERE HAKARET ETTİ

Özdemir, çekiciye "Arabamı çekme, ücreti ne kadar" diye sordu. Çekicinin, '200 lira' demesinin ardından, elinde bulundurduğu bir tomar parayı görevli resmi ve sivil polislere uzatarak, "Alın alın hepsini alın" dedi. Bu olaylar üzerine eski MasterChef Murat Özdemir, polis tarafından gözaltına alınarak ekip otosuna bindirildi ve Bahçelievler Polis Merkezine götürüldü. Olaylar esnasında Özdemir, görevli polislere hakaret etmeye devam etti.

Editör: TE Bilişim