Masumlar Apartmanı yayaınlandığı 2. hafta reyting zirvesine yerleşti.Dizide Ezgi Mola kadar Merve Dizdar'da oynadığı karakter ile dikkatleri üzerine çekiyor.34 yaşındaki oyuncu İzmir doğumlu, Dizdar şimdiye kadar Bir Ses Böler Geceyi, Mandıra Filozofu, Bir Aşk İki Hayat, Yok artık 2, Eltilerin Savaşı adlı filmlerde ve Kavak Yelleri, Bir Yastıkta, İnsanlar Alemi, Kırgın Çiçekler, Doksanlar, Çılgın Dershane Üniversitede, Beş Kardeş, Kertenkele, 7 Yüz, Vatanım Sensin, Mucize Doktor adlı dizilerde rol almış.

Funda Erkoç'un haberine göre ; Başarılı oyuncu Merve Dizdar'ın eşi de kendi kadar başarılı bir oyuncu.Dizdar 2019 yılında  şu anda Çok Güzel Hareketler Bunlar programının başarılı oyuncularından Gürhan Altundaşar ile evli.

Evliliklerinin birinci yılını kutlayan çiftten Gürhan Altundaşar sosyal medya hesabından bu mutlu günlerini "ne mutlu bana ne mutlu sen varsın hayatımda.. şans her zaman gülmez insana bana hiç somurtmadı senin sayende..sen benim en büyük şansım.. bu yola çıktığımızda geceydi karanlık birlikte aydınlanmaya başladı güneş göründü..en güzel vaktindeyiz günün..bitmesin gün, ay , yıl, ömür, seninle..hep aydınlıklara.." sözleri ile kutladı.

Editör: TE Bilişim