Aleyna Çakır'ın şüpheli ölümünün baş şüphelisi Ümit Uygun'un annesinin intiharıyla olaylar bambaşka bir hal aldı. İntihar sonrası Uygun’un ailesi ve avukatı intiharın sorumlusu olarak Müge Anlı’yı suçladı.Müge Anlı UçanKuş TV canlı yayınında 'Canlı Masa' da tüm bu konular hakkında bir açıklama yaptı.

Mü̈ge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, Aleyna Çakır'ın dosyasını işlemeye başladıktan sonra olay Türkiye’nin gündemine oturdu.
Aleyna Çakır'ın şüpheli ölümünün baş şüphelisi Ümit Uygun'un annesinin intiharıyla olaylar bambaşka bir hal aldı. İntihar sonrası Uygun’un ailesi ve avukatı intiharın sorumlusu olarak Müge Anlı’yı suçladı. Müge Anlı Canlı Masa programında o suçlamalara cevap verdi.

Son günlerin flaş ismi Müge Anlı, uçankuş Tv'de yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Müge Anlı Uçankuş TV'nin canlı yayınına telefonla bağlandı.Birileri bir şeyleri saklamak için her şeyi yapabilir dedi."Soruşturmanın çözüme ulaşacağına inanıyorum.İyilerin sesi daha gür çıkacak " diyen Anlı, “Ortada genç bir çocuk var ve hem sevgilisi hem annesi intihar ediyor. Neden acaba?” Aleyna Çakır öldürüldü ya da intihara sürüklendi bilemiyorum. Bildiğim tek şey şu; Aleyna Çakır ölmeseydi, bugün Gülay Hanım da ölmeyecekti! diyerek konu ile ilgili açıklamalarına devam etti.

Şarkıcı Halil Sezai'nin tutuklanması ile ilgili soru karşısıdan da "Halil Sezai tutuklanıyor da Ümitcan neden tutuklanmıyor?" diyen Anlı ne olursa olsun büyüklere el kalkmayacağının altını çizdi. 

MÜGE ANLI UÇANKUŞ TV’DEKİ CANLI MASA PROGRAMINA TELEFON BAĞLANTISI İLE KATILIP, HAKKINDAKİ SUÇLAMALARA CEVAP VERDİ! Hafta içi her akşam 20.15’te UçanKuş TV ekranlarında yayınlanan İzzet Çapa, Deniz Akkaya ve Emre Kara’nın sunduğu Canlı Masa programına Usta televizyoncu Müge Anlı telefon bağlantısı ile katıldı. Mü̈ge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, Aleyna Çakır'ın dosyasını işlemeye başladıktan sonra olay Türkiye’nin gündemine oturdu. Aleyna Çakır'ın şüpheli ölümünün baş şüphelisi Ümit Uygun'un annesinin intiharıyla olaylar bambaşka bir hal aldı. İntihar sonrası Uygun’un ailesi ve avukatı intiharın sorumlusu olarak Müge Anlı’yı suçladı. Müge Anlı Canlı Masa programında o suçlamalara cevap verdi. #canlımasa #mügeanlı #uçankuştv #ümitcanuygun #aleynaçakır

UçanKuş TV (@ucankustv)'in paylaştığı bir gönderi ()

Editör: TE Bilişim