ATV'de yayımlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Anlı'nın taklidini yaparak fenomen haline gelen Tansu Dayan konuk oldu. Müge Anlı'nın hediyeleri herkesi güldürdü.

ATV'de izlenme rekorları kıran hafta içi her gün yayımlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'in bugün yayımlanan bölümünde izleyiciler yaşanan dramatik olaylara üzülmek yerine eğlenceli anlara şahit oldu. Adını Müge Anlı taklitleriyle geniş kitlelere duyurmayı başaran Tansu Dayan ATV stüdyosunda başarılı sunucuyla buluştu.

Akıllıca yapılan mizahı sevdiğini söyleyen Müge Anlı, eleştirinin dozunun kaçırılmaması gerektiğinin altını çizdi. Tansu Arif Dayan'ı stüdyoya davet eden Müge Anlı genç fenomene "Sen benimle ilgili neler yapıyorsun" diyerek takıldı.

Müge Anlı videolarıyla şöhret olan Tansu Dayan'a başarılı sunucu şunları söyledi:

"Benim sosyal medyam yok ama benim taklitlerimi yaparak senin 1 milyon 450 bin takipçin var. Ben de bir gün denemek için açacağım. Bakacağım beni kaç kişi takip edecek." 

Gönderileri yüz binlerce kez izlenen ve paylaşılan Tansu Dayan, "Bunu insanlar benden beklemeye başladı. 'Senin kocanın evi yok ki' repliğiyle zirveyi görmeye başladık. Gittiğim her yerde 'bugün bana ne malzeme çıkabilir' diyerek sizi izliyorum" diye konuştu.

Annesinin sürekli kendisine bu çocuğa bir peruk gönder dediğini söyleyen Müge Anlı Tansu Dayan'a sarı bir peruk hediye etti. 

Yapılan taklitlere çok güldüğünü ifade eden Müge Anlı, "Madem yapıyorsun şu sakalını bıyığını kes" diyerek takılmayı da ihmal etmedi. 

Tansu Dayan'a diğer videolarında kullanması için fular veren Müge Anlı, "Abuk sabuk şeyler giyiyorsun. Ben onları mı giyiyorum" ifadelerini kullandı. İkilinin eğlenceli diyalogları stüdyoda kahkaha tufanı yarattı.

Editör: TE Bilişim