Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş'ın sosyal medya hesapları Instagram'dan yaptıkları canlı yayın programı Mücbir Sebepler, geçtiğimiz gün 2. sezonuyla sevenleriyle buluştu. Programın yeni bölümünde ise satın aldığı otelin tanıtımını yaparken cinsel organı görülen Nusret Gökçe hakkında konuşuldu.

Nusret Gökçe'nin sosyal medya hesabından yayınladığı et kesme videolarına hep tepki gösteren hayvan hakları savunucusu Ömür Gedik, bu sefer Gökçe'nin cinsel organının görünmesiyle ilgili yorum yaptı.

Mücbir Sebepler'in canlı yayınını izleyen Gedik, sunucuların "O eti göstermeseydin keşke" demesinin ardından "Bu eti diğerlerine tercih ederim en azından ölü değil" dedi.

Ömür Gedik'in yorumu ise programı izleyenlerin dikkatinden kaçmadı.

Peki, Nusret Gökçe'nin olayı nedir?: Geçtiğimiz haftalarda Nusret Gökçe, hayalini gerçekleştirdi. Daha önce sosyal medya hesabında yaptığı bir paylaşımda hayalinin bir otele sahip olmak istediğini belirmişti. Gökçe'nin hayalinde otelinin altında restoranın olması da vardı. Sosyete kasabı, bu hayalini gerçekleştirdi.

Maçka'da bir otel satın alan Nusret Gökçe Instagram'dan da otelde keyif yaptığı bir video paylaştı fakat videodaki atladığı bir nokta olay yarattı. 

Otelin dış çekimiyle başlayan video Nusret'in otele girişiyle devam ediyor. Ardından da Gökçe'nin otel keyif yaptığı anlar videoya yansıyor. Önce küvette keyif yapan Gökçe'nin ardından sosyal medyaya damga vuran anları geliyor.

Sauna'nın ardından bornozuyla, iç çamaşırsız bir halde yatağa atlayan Nusret Gökçe fena bir frikik veriyor. Yatağa atlarken bornozunun açılması ise kimsenin gözünden kaçmıyor. 

Ardından otelde keyif yaptığı anlarla devam eden videonun altındaki yorumlarda ise herkes aynı andan bahsediyor.

Nusret'in takipçilerinin bazıları bu videonun bilinçli yüklendiğini iddia ederek reklam yaptığını söylüyor.

Nusret Gökçe'yi nereden geldiğini unuttuğunu söyleyerek eleştiren takipçileri de artık ne yapacağını şaşırdığını dile getirdi.

Nusret'in videosu, otelin tanıtımı ve kendisinin keyif yaptığı anlarla devam ediyor.

Editör: TE Bilişim