Can Bozoklar'ın YouTube kanalına konuk olan ünlü menajer Özgür Aras, Nurseli İdiz'i hayatı boyunca affetmeyeceğini söylerken "Getirseler onun ümüğünü sıkarım" dedi.

Ünlü menajer ve iletişim danışmanı Özgür Aras, Hangar TV YouTube kanalında Can Bozoklar'ın hazırlayıp sunduğu Dilimi Tutamadım isimli programa konuk oldu. Özel hayatı hakkında konuşan Aras, yıllardır küs olduğu Nurseli İdiz hakkında da bir itirafta bulunmuştu.Özgür Aras'ın bu sözlerine Nurseli İdiz'den karşılık gelince ortalık karıştı.İki ünlü isim bir magazin programında karşı karşıya gelince olanlar oldu.

Nurseli İdiz'in Aras'ın cinsel kimliği üzerinden yaptığı konuşmalar olayın yargıya taşınmasına yol açtı.

Özgür Aras'ın avukatı Ayşegül Mermer konu ile ilgili bir açıklama yaptı...

2020 yılında değerli bir sanatçı olduğuna inandığımız Nurseli İdiz hanımefendinin , kendisine karşı haklı bir sitemini dile getiren müvekkilim Özgür Aras “a karşı cinsel kimliği üzerinden aşağılama kastıyla verdiği cevaplar kabul edilebilir değildir. Toplumsal farkındalık ve eşitliğin en çok savunulması gereken bu dönemlerde topluma mal olmuş bir sanatçı olduğuna inandığımız Nurseli İdiz’in sözlerinin takdirini siz değerli kamuoyunun takdirlerine bırakıyoruz. Gereken hukuki başvurularında ivedilikle tesis edileceğini bilgilerinize sunarız.
Saygılarımla...

Av.Ayşegül Mermer

Editör: TE Bilişim