Geçtiğimiz haftalarda adını Tuba Ünsal ile yaşadığı aşk ile duyuran iş insanı Caner Karaloğlu, babasının Yeniköy'deki villasında parti yapmıştı. Karaloğlu önceki gece de aynı evde 150 kişilik parti verdi. Sosyal mesafe ve maske kurallarının dikkate alınmadığı geceyi polis bastı.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Parti tutkunları pandemi kurallarına uymamaya devam ediyor.İş insanı Caner Karaloğlu’nun düzenlediği partide sosyal mesafe ve maske kuralları dikkate alınmadı. Polis, particilere bir kez daha ceza yazdı.

150 kişilik ev partisine polis baskını! Aralarında ünlü isimler de var - Sayfa:3

Geçtiğimiz haftalarda adını Tuba Ünsal ile yaşadığı aşk ile duyuran iş adamı Caner Karaloğlu babasının Yeniköy'deki villasında yapmıştı. Karaloğlu, önceki gece yine aynı villada 150 kişilik bir parti daha verdi.

150 kişilik ev partisine polis baskını! Aralarında ünlü isimler de var - Sayfa:4

Partiye oyuncu Öykü ÇelikRüzgar ÇetinÖzlem Yarar ve birçok yabancı uyruklu vatandaş katıldı.

150 kişilik ev partisine polis baskını! Aralarında ünlü isimler de var - Sayfa:5

Partide sosyal mesafe ve maske kuralları hiçe sayıldı. Caner Karaloğlu'nun komşuları yüksek sesten dolayı polise şikayette bulundu.

150 kişilik ev partisine polis baskını! Aralarında ünlü isimler de var - Sayfa:6

Karaloğlu'nun villasına 6 ekip arabası polis gelerek filyasyon ekiplerini çağırdı.

150 kişilik ev partisine polis baskını! Aralarında ünlü isimler de var - Sayfa:7

Partiye katılanların evden ayrılmasına izin verilmedi. Filyasyon ve polis ekipleri eve girerek partide bulunan 150 kişiye 930 lira para cezası kesti.

150 kişilik ev partisine polis baskını! Aralarında ünlü isimler de var - Sayfa:8

Partiden çıkanlar yine yüzlerini gizleyerek kaçmaya çalıştı. Sabahın ilk ışıklarına kadar süren partide Öykü Çelik, basın mensuplarına görüntü vermemek için Caner Karaloğlu'nun özel şoförlü otoparktaki arabasına bindi.

Editör: TE Bilişim