Pınar Altuğ, teknede bikinisiyle duş alırken kameraların objektifine takıldı. Altuğ, yaz geleneğini bozmadı ve yine Ege sahillerini tercih etti.

Son zamanlarda sosyal medyada aktifliğiyle, takipçilerine verdiği yanıtlarla gündemden düşmeyen başarılı oyuncu Pınar Altuğ, sosyal medyadan yayımladığı videolarına ara verdi ve birçok ünlü isim gibi soluğu tatilde aldı.

Koronavirüs salgını boyunca evde gönüllü karantinada olan Pınar Altuğ, normalleşme süreciyle beraber ailesiyle beraber tatile çıktı. Bu sezon da gelenek bozmayan Altuğ, ailesiyle beraber tekne ile açıldı ve Ege koylarını gezmeye başladı.

Tekneyle Ege sahillerini turlayan Pınar Altuğ ve ailesi Marmaris'e demir attı ve Altuğ'un bikinili halleri magazin basının kameralarına yansıdı.

Fit vücuduyla dikkatleri üzerine çeken Pınar Altuğ, gün boyu denizin ve güneşin tadını çıkardı.

45 yaşındaki güzel oyuncu, bir ara sıcaktan bunalınca teknesinde duş aldı, o anlarda kameralara işte böyle yansıdı.

Siyah beyaz bikinisiyle teknede keyifli zaman geçiren Pınar Altuğ, fotoğraflandığı anlarda ise durumun farkına varmadı.

Ayrıca gece denize girdiği anları da kendisi sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaştı.

Peki, Pınar Altuğ kimdir?

2 Eylül 1974 (45 yaşında) tarihinde İstanbul' da dünyaya gelen güzel oyuncunun Boyu 1.74 cm, kilosu ise 60 kilogramdır. liseyi Saint Benoit Fransız Lisesi' nde başarıyla tamamlamıştır.

17 yaşında babasını kaybeden ünlü isim, liseden mezun olduktan sonra İşletme bölümünü okumuş 1994'de Miss Turkey seçilmiş ve Çocuklar Duymasın adlı dizide rol almıştır. 

1994 yılında (21 yaşındayken) katıldığı Miss Turkey yarışmasında birinci olmuş Türkiye güzeli seçildikten sonra öğrenimini yarıda bırakmıştır. Aynı zamanda sunuculuk yapan başarılı isim 1995 yılında magazin programı sunmasıyla ününe ün katmış 2002 Yılında oynadığı Çocuklar Duymasın dizisinde daha çok tanınmış ve sevilmiştir. 

Başarısı bununla sınırlı kalmamıştır. 2005 Yılında Çocuklar Duymasın dizisinin yayın hayatı sona ermiş ve Pınar Altuğ birçok dizide ve reklamda boy göstermiştir.

İlk evliliğini 2000 yılında Umut Elçioğlu ile yapmış  5 yıl sonra ise boşanma kararı almışlardır. 

2. Evliliğini 2008 yılında Yağmur Atacan ile yapmış Su Atacan isminde bir kız çocukları olmuştur. Evliliği mutlu bir şekilde devam etmektedir.

Editör: TE Bilişim