Sokak hayvanlarının klinik ihtiyaçlarına yönelik sosyal sorumluluk projesi olan ''Pet’N Play'' birbirinden farklı etkinlikler ve sürprizler ile 9-10-11 Temmuz’da Caddebostan Sahili’nde gerçekleşiyor.

Festivalin dünkü konuğu Türk pop müziğinin en güçlü yorumcularından Yonca Lodi oldu. 17 yaşındaki oğlu Egehan ile ilk kez Pet’N Play’de sahneye çıkan Lodi; "Egehan’ın daha önce okul etkinliklerinde sahne aldığını fakat ilk kez gerçek bir sahnede kendisiyle sahne almasının heyecanı içinde olduğunu" söyledi. Gelecekte müzisyen olup olmak istemediği sorusuna "Türkiye’de müzisyen olmanın oldukça zor" olduğunu düşündüğünü söyleyerek cevaplayan Egehan, sahnesi bittikten sonra bir şarkı daha söyleyerek müziği ne kadar sevdiğini göstermiş oldu. Lodi ise oğlunun bu tavrı karşısında “sahne aşkı işte böyle bir şey” diyerek yanıtladı.

Festival geliriyle sokak hayvanlarının klinik ihtiyaçları için Dayanışma Hayvan Hakları Federasyonu'na bağış yapılacak Pet’N Play; 24-25-26 Eylül’de Bebek Parkı'nda gerçekleşecek.

Editör: TE Bilişim