Programda cinayet itirafında bulunan Çatlak Şanzel ve Armağan Çağlayan tepki çekti.

Televizyoncu Armağan Çağlayan YouTube kanalında birbirinden ilginç röportajlarına devam ediyor. Bu haftanın konuğu şarkıcı Çatlak Şanzel'di.

Çatlak Şanzel programda "Babaannem yanlış ameliyatla vefat etti ve babaannemi öldüren doktoru öldürdüm. 7 sene 2 ay 10 gün cezaevinde yatarak kurtuldum, ondan sonra da alışkanlık yaptı. Birkaç kere de yaralamadan cezaevine girdim" itirafında bulundu.

Programda Armağan Çağlayan'ın gülmesi ise sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

Çatlak Şanzel'in Popstar Mehtap'ı hedef alan açıklamalarıda dikkat çekti. Popstar yarışması ile ünlenen Mehtap Yılmaz bu açıklamalara sosyal medya üzerinden tepki verdi.

Yılmaz sosyal medya hesabından konu ile ilgili: "Öyle bir pavyon anlatımı dinledimki tam harikalar diyarı valla kurtulmayada gerek yokmuş. Vaybe pavyondada çalıştım parada kazandım VİDEO da diline doladığın JİP'ede bindim ama en önemlisi kardeşimi okutup DOKTOR yaptım içim rahat gönlüm rahat şükürler olsun bütün insanlardanda gerçekten popstar yarışmasında SMS istedim pavyonlardan kurtulmak için ve ne mutlu banaki bana destek olup hayalimi gerçekleştirdiler sende meşhur oldun canım benim ama bir DOKTOR katili olarak ne yazıkki ÜZGÜNÜM" paylaşımını yaptı.

Editör: TE Bilişim