Aleyna Tilki, Youtube’ta yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarıyla sık sık magazin gündemine gelen Aleyna Tilki, bilinmeyenlerini ve hakkında merak edilenlerini anlattı.

İbrahim Selim'in sunduğu programda "Sence ideal bir buluşma nasıl olmalı?" ve "Buluşacağın kişinin karakteri nasıl olmalı?" sorularını cevapladı.

Ünlü şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

"Önceden beni tanıyor olması lazım. Ama ben onun ismini bilemeyeceğim. Çiçekler, hediyeler, ayıcıklar göndermeli, bende merak uyandırmalı. Ben de 'bu kim?' diye merak edeceğim. Bir gün bir şekilde ismini öğreneceğim..."

"Hemen numaramı alacak ama bilmiyorum nasıl alacak. Ardından bir yer ayarlayacak ama tek buluşmak istemem, hemen baş başa kalamam. Arkadaş ortamında buluşalım. Gelirken bir şey getirmesin ancak sonrasında 'Görüşmemiz çok güzeldi' diye ayıcık yollasın..."

Keko ve biraz maço olsun

"Efendi, ağır, keko ve biraz maço olsun. İşime ve iş saatlerime karışmasın. Çok zor değil, özünde kekoluk olacak ama öyle hissettirmemek için elinden geleni yapacak..."

"Olduğu gibi gözükmemesi ve boş konuşması, konuşmamayı bilmemesi. Çünkü ben dolu sohbet etmeyi severim. Hangi konu olursa olsun konuştuğumuz konuda bilgili olsun, o konuyu içselleştirsin isterim..."

"Yarattığı kişiden konuşmasın, kalbinden konuşsun isterim. Böyle olmadığı zaman kaçarak uzaklaşıyorum. Bu durumla çok karşılaşıyorum, çok aptal insan var."

Editör: TE Bilişim