Ünlü manken Çağla Şıkel, YouTube, hesabından bir video çekerek mini etekle nasıl frikik vermeden oturulup kalkılmasına yönelik takipçilerine bilgi verdi. Şıkel'in bu videosunu gören Arto, Çağla Şıkel için "İnsan adaplı olur. Oturup kalkmasını öğreteceğine televizyonda memelerini 70 milyona göstermemeyi öğretsin" dedi. Sosyal medya hesabı üzerinden frikik görüntüsünü paylaşan Arto, kısa süre sonra bu paylaşımı silmişti.

Çağla Şıkel hakkında yapılan yorumlara sessizliğini adliyede bozdu. Ünlü manken Avukatı Bükçün Canatik aracılığıyla savcılığa Arto hakkında suç duyurusunda bulundu.

Savcılığa sunulan şikayet dilekçesinde şarkıcı Arto'nun Çağla Şıkel hakkında hayasızca yorumlarda bulunarak kadınlığı ve anneliğini aşağılayan sözler sarf ettiği ifade edilerek 'Hakaret, İftira ve Özel hayatın gizliliği suçlarının işlendiğine dikkat çekildi. Savcılık Arto hakkında soruşturma başlatmıştı.

ÖNCE UZAKLAŞTIRMA ARDINDAN REKOR TAZMİNAT DAVASI

Suç duyurusunun ardından İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuran Şıkel, Arto'nun kendisi hakkında konuşmaması ve yaklaşmaması için uzaklaştırma talebinde bulunmuştu.

Asliye Hukuk Mahkemesi'ne de başvuran ünlü modelin avukatı Canatik mahkemeye sunduğu tazminat dikeçesinde Arto'nun tekrar gündeme gelmek amacıyla Çağla Şıkel'e sözlü saldırıda bulunduğunu bu durumun müvekkilini manevi anlamda olumsuz etkilediğini ifade etti. Şıkel'in manevi açıdan mağdur edildiği anlatılan dilekçede Arto'dan 1 milyon lira tutarında tazminat talep edilmişti.

ÇAĞLA'YA 10 BİN LİRA ÖDEYECEK

Bugün yapılan yargılama sonunda Arto'nun bildirdiği ekonomik durumu göz önünde bulundurularak mahkeme ünlü sunucuya 10 bin lira tazminat ödemeye mahkum etti.

Editör: TE Bilişim