3.5 yıl önce boşandığı eski eşi Ercan Mutlu'nun taciz ve tehdit mesajlarıyla gündeme gelen ünlü sanatçı Gülden, yeni bir aşka yelken açtı. Gülden, sosyal medya üzerinden sevgilisine aşkını ilan etti.

Eski eşi Ercan Mutlu'dan olaylı bir şekilde boşanan şarkıcı Gülden, tehdit ve taciz mesajlarına maruz kalmıştı. Kötü günleri atlatan ünlü şarkıcı, İzzet Başlak ile aşk yaşamaya başladı. Gülden, sevgilisinin doğum gününde adeta aşka geldi.

Sevgilisinin doğum gününü kutlayan Gülden, “Kısacık yaşama nasıl sığdırayım bu güzel sevgiyi bilmiyorum" diyerek aşkını ilan etti.

Gülden instagram paylaşımında ise: ''Bi tost yiyip, birlikte katıldığımız kursun dersine yetişecektik. Tostu elimden bırakır mıyım, hayır. Ama limonatam orada yarım kalmıştı, apar topar kalkmıştık masadan. Hadi hadi hadi! Koşa koşa arabaya attık kendimizi. Bugün düşünüyorum da, meğer beni masadan apar topar kaldırıp yetiştirmeye çalıştığın şey hayatmış :) hayatın içinde güzel olan, huzurlu olan, insanın yüzünü güldüren ve daha sayamayacağım bir dünya dolusu sevinçlermiş beni yetiştirmeye çalıştığın... İki sene geçmiş bu fotoğrafın üstünden. Benim içimden daha iki saat bile geçmedi oysa ki. Öyle de tazecik tuttun her hissimi. Bir kere de kalbimi kırmadın ya ne diyeyim gözlerim doluyor şunu yazarken..inşallah ben de seni incitmemişimdir, sen kalbi pamuklara sarılacak insansın..varlığına, hassasiyetine, hayatıma kattığın her an’a ve her anıya çok minnettarım. Kısacık yaşama nasıl sığdırayım bu güzel sevgiyi bilmiyorum, bitanecik ömrüm var keşke bitanecik daha olsaydı dedim İzzet.

iyi ki doğdun!

Bi tost daha yer miyiz birlikte? Bi limonata içer miyiz?''
satırlarına yer verdi.

Gülden'in sevgilisi İzzet Başlak ise, “İnsan herhangi bir şeyi en çok ne kadar sevebilirse o kadar seviyorum seni” yorumunu yaptı.

Editör: TE Bilişim