Geçtiğimiz günlerde saçlarını sigortalatacağı ortaya çıkan şarkıcı Lara bu kez estetiğiyle gündeme geldi.

Müzik dünyasına sıkı bir giriş yapan fakat ardından sessizliğe bürünen şarkıcı Lara, son günlerde dış görünüşüyle gündeme geliyor. Geçtiğimiz haftalarda yeni bir şarkısı çıkan Lara'nın ardından gelen saçlarını sigortalatma haberi üzerine bu kez estetiği konuşuldu.

Lara, birçok ünlünün aksine dudaklarını büyütmek yerine küçültmeyi tercih etti. Büyük dudaklarından rahatsız olan Lara, bunun için ameliyat masasına yattı. 

İşlem sırasında ünlü şarkıcının dudağına tamı tamına 30 dikiş atıldı. Lara'nın operasyondan sonra arkadaşına gönderdiği fotoğraf da ortaya çıktı.

Geçirdiği operasyon sonra konuşmakta ve yemek yemekte güçlük çeken Lara, Instagram'dan "Sonunda dudaklarım küçüldü" diye paylaşım yaptıktan sonra sevenlerinden gelen geçmiş olsun mesajları için de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Öte yandan Lara, uzun ve tamamen doğal olduğunu söylediği saçlarını sigortalatmak için adım atan ünlü şarkıcı, bu işlem için şirkete tam 500 bin TL ödeyecek.

Saçlarının bakımı için doğal bakım kürleri ve sabun kullanan Lara, sigorta işleri için gerekli kurumlarla görüşmeye yapmaya başladı. 

Mart ayında kesin kararını verecek olan şarkıcı, şampuan reklamlarından teklif almamasına üzüldüğünü belirterek, "Artık bir firmanın ilgisini çekeriz" diye konuştu.

Şarkıcı Lara kimdir?: Fatma Nur Ergüder veya sahne adıyla Lara (d. 19 Mart 1979) Türk şarkıcı. Kırıkkale ilinde müzisyen bir ailenin çocuğu olarak doğdu. Kırıkkale'de lise mezunu olduktan sonra Alanya'da hostes olarak çalıştı.

Lara'nın ilk albümü, 5 Haziran 2003 tarihinde çıktı. Ozan Müzik ile Işık adlı ilk albümü müzik marketlerdeki yerini aldı. 27 Mayıs 2005 tarihinde ''Adam Gibi Adam" adlı ikinci albümüyle yaklaşık 100 bin sattı. Albüm, 4. Müyap Müzik Ödülleri'nde Altın albüm ödülünü almaya hak kazandı.

15 Ocak 2008'de "Yadigar" adlı üçüncü albümünü çıkardı. 2010' da ''Yolla'' isimli 4 şarkıdan oluşan maksi single albümünü çıkardı.

Mutlu Genç ile 2014' te ''Maç Kaç Kaç'' isimli düeti çıkardı ve daha sonra 2015'te Bi Sana isimli şarkısını çıkardı. 

Maç Kaç Kaç ve Bi Sana sadece dijital platformda yer aldı.

Editör: TE Bilişim