‘Hayatın İçinden’ programının canlı yayınında ‘Dünyanın En Yakışıklı 100 Erkeği 2020” listesi analiz edildiği sırada Seda Akgül’den beklenmedik bir çıkış geldi. Seda Akgül’ün listede yer alan BTS üyelerini beğenmemesi sosyal medyaya da olay oldu.

Seda Akgül’ün Kim Tae-Hyung ve Jeon Jun-Kook hakkında sarf ettiği sözler BTS hayranlarını kızdırdı.

Yakışıklılar listesinin 4. ve 2. sırasında dünyaca ünlü “BTS” grubunun üyeleri yer aldı. Dünya çapında rekorlar kıran BTS grubunun üyeleri ülkemiz de de yakından takip ediliyor. BTS, diğer adıyla Bangtan Boys, Big Hit Entertainment tarafından oluşturulan, 7 üyeden oluşan Güney Koreli grup. Grubun hayranlarına "ARMY" denmektedir.

BTS, ilk teaserları 26 Mayıs’ta çıkmadan önce de, yayınladıkları coverlar ve blog yazıları sayesinde hayran kazanmış bir gruptur.



BTS, RM (Kim Namjoon), Jin (Kim Seokjin), Suga (Min Yoongi), J-hope (Jung Hoseok), Jimin (Park Jimin), V (Kim Taehyung) ve Jungkook (Jeon) olmak üzere yedi üyeden oluşuyor.

BTS, yaygın oldukları dönemde, Most Beautiful Moment in Life üçlemesi, The Most Beautiful Moment in Life, Part 2 ve The Most Beautiful Moment In Life: Young Forever ile Billboard 200 listesine girerek yükselişini sürdürdü.

The Most Beautiful Moment In Life, Part 2 ayrıca Billboard World Albums Listesi'nde 1 numarada yer aldı ve birkaç hafta boyunca listede kalarak BTS'i bu başarıya ulaşan ilk K-Pop grubu yaptı.The Most Beautiful Moment in Life: Young Forever , 2016 Melon Müzik Ödülleri'nde (MMA) "Yılın Albümü" ödülünü aldı. Bu ödül BTS'in çıkışlarından itibaren ilk daesang'ı, diğer bir deyişle ilk "Büyük Ödül"ü oldu.

BTS hayranları Seda Akgül'e ve programın yapıldığı kanala tepkilerini sosyal medya üzerinden yaparak derhal konu ile ilgili özür dilenmesini istediler.

Editör: TE Bilişim