Kadırgalı lakabıyla da bilinen Seda Sayan çok sert açıklamalar yaparak Mehmet Ali Erbil için tecavüz iddiasında bulundu. Erbil'den iddiaya yanıt geldi.

Ünlü Şovmen Mehmet Ali Erbil, Seda Sayan için sosyal medyadan açıklamalarda bulunmuştu. Zehir Zemberek açıklamalarla magazin gündemine oturan açıklamalasında "Geçmişi biraz daha temiz olsaydı iftar programı da sunardı. Helal olsun televizyonlar reyting alamayan bu kadını hala çalıştırıyor" sözlerini kullandı.

Seda Sayan'dan çok sert sözler

Sunucu ve şarkıcı Seda Sayan'dan ise bu sözlere yanıt gecikmedi. Seda Sayan çok sert bir şekilde karşılık verdi. 

Böyle ruhu kirli bir arkadaşım zaten olamaz

Yine sosyal medyadan açıklamalarda bulunan Sayan, Mehmet Ali Erbil’in kendisi için söylediği sözler için "Can çıkmadan huy çıkmıyor. Adam akıllanmıyor ders çıkarmıyor ise yapacak hiçbir şey yok Allah müstehakını versin. Benim böyle ruhu kirli bir arkadaşım zaten olamaz"

Mehmet Ali Erbil için tecavüz iddiası

Seda Sayan bu açıklamasıyla da yetinmedi ve Mehmet Ali Erbil için tecavüz iddiasında bulundu

Sayan Sosyal medya hesabından "Tuğba ile evli iken evdeki hizmetli masum kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için geçmişim kirli olduğu doğrudur. Dahası var, bence işine bak ruhunu arındır" dedi.

Seda Sayan'ın paylaşımı:

Dua et çocuklarının hatırına

Daha sonra paylaşımını silen Sayan, yeni bir mesaj paylaştı. Sayan "Dua et çocuklarının hatırına. Allah'tan af dile benden değil" ifadelerini kullandı.

Mehmet Ali Erbil'den iddialara yanıt

Ünlü şovmen Seda Sayan'ın tecavüz iddialarına şu sözlerle yanıt verdi. "Ben Mehmet Ali Erbil; Hepinizin bildiği tanıdığı… Evet sınırı aştım, hata yaptım, sitem edeyim derken kontrolü kaybettim. Üzgünüm, amacım kimsenin onuruna zarar vermek değildi, hele ki tarih kadar eski bir dosta karşı böyle bir niyetim asla olamaz. Ama sizler şunu da biliyorsunuz ki ben 2 yıldır ölümün kıyısında yaşıyorum; doktorlarımın zaten tüm çevremi istemsiz hezeyanlarım olabileceği konusunda uyardılar. Şimdi soruyorum; ben bir hata yaptıysam bunun karşılığı iftira mı olmalıydı? Yakışmadı. Siz de sormadınız mı madem böyle bir şey vardı niye sustun diye? Her neyse; benim alnım ak ve kendi payıma düşeni yaptım. Herkes de kendine yakışanı yapsın"

Editör: TE Bilişim