Armağan Çağlayan'ın sunduğu Gör Beni programına katılan eski futbolcu Gökhan Çıra, özel hayatına dair bomba açıklamalarda bulundu. Çıra, futbolu özel hayatından dolayı bırakmak zorunda kaldığını itiraf etti. İşte detaylar...

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'den boşanan eski futbolcu Gökhan Çıra, hayatına dair bilinmeyenleri anlattı.

Selin Ciğerci ile kıskançlık sebebiyle boşanan Çıra, barışabileceklerine dair sinyal yaktı. Oyun bağımlılığından kurtulduğunu ve işleriyle daha çok ilgilendiğini söyleyen Çıra, tek hayalinin baba olmak olduğunu belirtti.

Çıra, futbolu özel hayatından dolayı bırakmak zorunda kaldığını itiraf etti.

İşte Çıra'nın açıklamaları

"Eşimden dolayı, ya futbol ya eşin dediler, ben de eşimi seçtim.Eşinden ayrıl dediler.Beni eşimden dolayı istemiyorsanız ben futbolu bırakırım dedim. Futbolu bıraktım.Çok büyük saygısızlık. 18 yaşında Selin ile tanıştım. Onda sonra hiç ayrılmadık. Bütün çocukluğum Seline ile geçti. Severek boşandık. Her yer beraberdik. İşin içine aşırı kıskançlık da girdi. Biz de birbirimizi kırmadan, işlerimiz de beraber olduğu için dostça ayrılalım dedik. Ben ilk başlarda çok kıskançtım. Son zamanlarda da Selin kıskanmaya başladı. Biraz fazla kıskançtı. Düşman değiliz. İşte konuşuyoruz. Yeni olduğu için çok zor değil ama ileride zor olabilir. Boşanınca annem beni eve almadı. Kısmet. Belki tekrar evleniriz. Her şeyin hayırlısı."

''15 yaşımdan beri çalışıyorum. Ve yaklaşık 3 yıldır şuanki markalarımız var bizim. Gecemizi gündüzümüze katıyoruz. İnsanlar sanıyor ki çok kolay para kazanıyoruz. Ama öyle değil.Türkiye'de göz önündeysen nasıl kazanıyor bu paraları diyor insanlar. Para kolay kazanılmıyor. Biz her şeyi beraber yaptık. Her şey ortak! Yarı yarıya paylaştık."

Gökhan Çıra avukatla görüşmeye sabah sekizde gidip gece 11'de çıktıklarını da sözlerine ekledi.

Evliliğim futbol hayatımı bitirdi. Futbolcu olmak benim tek hayalimdi. İstediğim yerlere gelmiştim. Benim sevdiğim kadınla beni yargılamaya kalktılar. Ben de eşimi tercih ettim. Hiç pişman değilim.

Çıra geçmişte zor zamanlar yaşadığını komilik de yaptığını söyledi. Çıra açıklamasında "Babam simit ustasıydı. Hepimiz aynı yerde çalışıyorduk. Ben komiydim, abim garsondu, annem çay ocağındaydı" dedi.

Editör: TE Bilişim