Selin Ciğerci'nin evliyken eşine mesaj attığı iddiasıyla mahkemelik olduğu model ve oyuncu Özlem Parlu yine çok konuşulacak bir hamleye imza attı.

2019 yılında nikah masasına oturan 37 yaşındaki sosyal medya fenomeni ve iş kadını Selin Ciğerci ile 25 yaşındaki futbolcu eşi Gökhan Çıra, geçtiğimiz günlerde Beykoz Adliyesi’nde görülen ve yaklaşık 15 dakika süren dava ile anlaşmalı olarak iki yıllık evliliklerini sonlandırdı.

Boşanmanın ardından, Selin Ciğerci'nin evliyken eşine mesaj attığı iddiasıyla mahkemelik olduğu oyunculuğun yanı sıra modellikte yapan Özlem Parlu yine çok konuşulacak bir hamleye imza attı. Özlem Parlu, Gökhan Çıra, "Hoş çocuksun doğru yolu bulmuşsun, zamanında demiştim sana" diye mesaj attı ve bu mesajın fotoğrafını sosyal medyada yayınladı.

Boşanma sonrası çift ortak bir açıklama yaparak “Biz birbirimizi çok sevdik, çok da çabaladık ama ne yazık ki bu ilişkiyi devam ettirmeyi başaramadık. Zaman ne gösteririz bilemeyiz ancak kısaca şunu söyleyebiliriz ki aynen başladığımız gibi birbirimize sevgimizi ve saygımızı koruyarak ayrıldık. Özelimize, hayatımıza, değerlerimize saygı gösteren herkese teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim