3. sezonun başlarında reytinglerinin ciddi şekilde düşük olması nedeniyle ekran ömrünü 2019 yılının sonbaharında tamamlayan Sen Anlat Karadeniz, izleyicilerin yüreklerinde iz bırakan bir projeydi.

Dizi birçok tepkiye rağmen, bazı karakterleri ile de hep hatırlanacak. Tahir karakterinde Ulaş Tuna Astepe de kendisine çok iyi bir kariyer zıplaması yaptı. Başarılı performansı ile göz dolduran oyuncu, 1 sezon dinlendikten sonra şimdi yeniden iş başı yaptı. TRT1 ekranında yayınlanacak olan Barbaros isimli dizinin hazırlıklarını sürdüren oyuncu, çok farklı bir rolle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Barbaros Hayreddin Paşa’yı canlandıracak oyuncu, Sen Anlat Karadeniz’deki Tahir’den çok farklı görünüyor… Partneri Engin Altan Düzyatan ile hazırlıklar çerçevesinde bir araya gelen Astepe’nin saç, sakal ve bıyıkları ile farklı bir imaja büründüğü hemen fark edildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Barbaros’un ağabeyi Oruç Reis karakterinde izleyeceğimiz Engin Altan Düzyatan ile Ulaş Tuna Astepe, yapım şirketinde bir araya gelerek, ön görüşmede bulundu.

Editör: TE Bilişim