Söylemezsem Olmaz programına veda eden Deniz Akkaya, eski partnerleri Bircan Bali ve Seren Serengil'e ateş püskürdü. İşte zehir zemberek sözler...

Bircan Bali ve Seren Serengil'in yorumculuk yaptığı 'Söylemezsem Olmaz' programına Arto Dalga'nın vedasından sonra; yeni sezonda Deniz Akkaya dahil olmuştu. Ancak ekran macerası kısa süren Akkaya, programdan ayrıldı.

Canlı yayındaki dobra açıklamalarıyla programa damga vuran Akkaya, geçtiğimiz hafta yayına çıkmadı. Programın sonunda Serengil ve Bali, Akkaya'nın ayrılık kararıyla ilgili konuştu.

KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDERİZ

Ünlü isimler, konuyla ilgili; "Maalesef, Deniz Akkaya, 'Söylemezsem Olmaz' programında artık yer almayacak. Programın sonunda bunu da izleyicilerimize belirtmek istedik. Kendisine teşekkür ederiz" şeklinde bir açıklama yaptı.

DENİZ AKKAYA AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ...

Deniz Akkaya, sürpriz ayrılık sonrası sessizliğini bozdu. Bir programa katılan ünlü model, Seyhan Soylu'nun kendisine yönelttiği, "Seren Serengil mi tehlikeli, Bircan Bali mi?" sorusuna bomba bir yanıt verdi.

ÇAPSIZLIK TEHLİKE YARATMAZ

Akkaya, "İşin komik tarafı benim tehlikeli anlayışımın çok dışında bu iki örnek. Donanımsız adam çok tehlikeli olamaz. Çapsızlık tehlike yaratmaz. 'Hangisi daha çapsız?' diye sor vereyim yanıtı" dedi.

Editör: TE Bilişim