Sosyal medya hesabından paylaştığı dans videosu yüzünden Habertürk yönetiminden sert tepki gören ve sonrasında da görevinden ayrılmak zorunda kalan Hande SarıoğluSeda Sayan’ın sabah programında ‘göbek attığı’ için hakkında soruşturma başlatılan doktor Banu Küçükpolat’a destek çıkan Fatih Altaylı’ya sert göndermede bulundu.

Seda Sayan geçtiğimiz gün bir kalp doktorunu konuk almıştı ve o doktor program içersinde dans edince bir anda gündem yaratmıştı.Kimileri doktoru eleştiriken kimileri ise destek çıkmıştı.

O desteklerden biride Fatih Altaylı oldu...

Fatih altaylı'nın bu desteği sunucu Hande Sarıoğlu'nu hayli sinirlenmiş olacak ki sosyal medyadan sert eleştirilerde bulundu.

Fatih Altaylı’nın ‘Doktorların dans etme, göbek atma, eğlenme, gülme hakkı yok muydu! Hangi meslek gruplarının göbek atabileceğine, gerdan kıvırabileceğine ilişkin bir yönetmelik mi vardı! Evet alışılmadık bir durumdu belki ama ortada bir suç, bir ayıp yoktu. Göbek atan Banu Küçütpolat doktor değil de başka bir meslekten olsa, ne bileyim mesela ev hanımı olsa garibimize gidecek miydi! Hayır. Peki ev kadınları göbek atabilir doktor kadınlar atamaz mıydı!’ şeklindeki yazısı üzerine Hande Sarıoğlu ardı ardına paylaşımlar yaptı.

Editör: TE Bilişim