Survivor 2020 yarışmacıları Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı artık aşklarını saklamıyor.Bir organizasyona katılan katılan ikili geceye el ele geldi.

Survivor yarışması boyunca isimleri başka kişilerle anılan Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı'nın yarışmanın ardından aşk yaşadıkları dedikoduları hızla yayıldı. İkili, sıklıkla kameralara yakalandı fakat aşklarını hiç itiraf etmedi derken dün akşam resmen bir ilanı aşk gerçekleşti. 

İran müzik dünyasının sevilen isimlerinden Pooyan Mokhtari, ''Covid-19'' adlı bir şarkı hazırladı. Yapımcılığını Ömer Özkurt’un üstlendiği şarkının klibi, 1 milyon lira bütçeyle İstanbul’da çekildi. Mokhtari, yönetmen koltuğunda İranlı usta isim L-Shan’ın oturduğu klip için önceki akşamı Kanyon Cinemaximum’da bir kutlama organize etti.

Türk vatandaşı olan Pooyan Mokhtari’nin aynı zamanda yeni yaşını kutladığı geceye, yakınlarının yanı sıra arkadaşı Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı da katıldı. Yağcı, Survivor yarışmasında tanışıp aşk yaşamaya başladığı Nisa Bölükbaşı ile mekana el ele geldi.

Barış Murat Yağcı ile çok yakın arkadaş olduklarını söyleyen Pooyan Mokhtari, ''Barış benim eski arkadaşım, kardeşim gibidir. Bu akşam buraya kız arkadaşıyla geldi. Aile gibiyiz'' dedi.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Barış Murat Yağcı-Nisa Bölükbaşı çifti, önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı. Cadde'nin haberine göre ikili, karşılarında gazetecileri görünce ne yapacaklarını şaşırdı.

Yağcı'nın yanından uzaklaşmaya çalışan Bölükbaşı, kahkaha atarak gülmeye başlasa da Yağcı, durumu kurtarmaya çalıştı.

Trafikte fark ettikleri taksiye doğru yönelen çift, yarışmada sergiledikleri performansı İstanbul trafiğinde gösterdiler. 

Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı, yoğun trafikte taksiye binerek uzaklaştı.

Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı hiçbir zaman yaşadıkları aşka dair bir açıklama yapmasa da hayranları ilişkilerini sosyal medyada paylaştıkça ifşa oldular. 

İlk olarak Acun Ilıcalı'nın lüks villasında beraber oldukları anlaşılan Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı, beraber olduklarının anlaşılmasının ardından yakayı fena ele verdi. İkili, bir mekan çıkışı sarmaş dolaş bir vaziyette kameralara yansıdı.

Ardından da Yılmaz Vural'ın evinde de çekilen fotoğrafta Barış ve Nisa'nın beraber, yan yana oldukları ortaya çıktı. 

Nisa Bölükbaşı Twitter’dan bir paylaşım yaptı. Nisa paylaşımında ''Gülümse; her şey yoluna girecek'' yazdı.

Barış Murat Yağcı bu paylaşımı ise es geçmedi. Barış Murat Yağcı verdiği yanıtta ''Eğer sen gülersen etrafındaki herkes daha çok güler'' dedi.

Nisa Bölükbaşı’nın Barış Murat Yağcı’nın yanağına öpücük kondurduğu video ise sosyal medyayı salladı. 

Bu anları Instagram’dan paylaşan Barış, kısa süre sonra videoyu sayfasından kaldırdı.

Barış Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı'nı babasıyla da tanıştırarak aileye girmesine vesile oldu.

Editör: TE Bilişim