Acun Medya tarafından ekranlara getirilen survivor yarışmasının sevilen ismi  Batuhan Karaca bu haberi duyunca hayli üzülecek

Aşk-ı Memnu dizisiyle Türkiye’ye kendisini tanıtan daha sonra Diriliş Ertuğrul, Aşk Tesadüfleri Sever, Dersimiz: Atatürk gibi birbirinden başarılı yapımlarda bulunan Batuhan Karacakaya, Survivor yarışmasında da adından bahsettiriyor. 

arışmanın ilk zamanlarındaki düşük performansını artıran Batuhan, şimdilerde “Şampiyon” olarak anılan isimlerden birisi oluyor! 

Sosyal medyada bulunan ve Diman Arcana adında olan bir hesap; “Survivor 2021 yarışmacılarından Batuhan Karacakaya’nın ailesinden üzücü haber! Geçmişte Aşk-ı Memnu dizisiyle tanınan ve birçok yapımda yer alan, şu anda da Survivor’da yarışan Batuhan’ın annesi Gülhayat Hanım koronavirüse yakalandı. Haberin Batuhan’a verilip verilmeyeceği ise henüz belirsiz; kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” sözlerini dile getirdi.

Sosyal medyada parlayan bu olay ise dikkatleri üzerine çekti. Birçok kişi ise Batuhan’ın annesi Gülhayat Hanım’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Survivor Batuhan’ın annesinin durumu ise henüz bilinmiyor.

Editör: TE Bilişim