22 Şubat 2021 tarihli Survivor yeni bölümünde yarışmaya ünlüler takımından katılan Çağman'ın tam adı Tuğrul Çağman Çatay'dır. Enerjisi yüksek bir karakter olarak göze çarpan Çağman, 16 Mayıs 1993 İstanbul doğumludur. 28 yaşında olan Survivor Çağman, İstanbul'un Eyüp ilçesinde yaşadığını ifade ediyor. Çağman Çatay, üniversite eğitimini ise Haliç Üniversitesi BESYO bölümünde tamamnladığını belirtti. 2017 yılında buradan mezun olan Survivor Çağman, birçok spor dalıyla ilgilendiğini dile getirdi.



ÇAĞMAN ÇATAY BOYU KİLOSU KAÇ?

Survivor 2021 Ünlüler Takımı yarışmacısı Çağman Çatay'ın boyu ve kilosu da araştırılan ve merak edilen konular arasında yer aldı. Survivor Çağman boyu 1.71'dir. Çağman kilosu ise 67.5'tur.

SURVIVOR ÇAĞMAN MESLEĞİ, İŞİ NE?

Survivor Çağman son derece esnek bir fiziğe sahip. Spor eğitmenliği yapan Çatay, ilgilendiği spor dallarıyla da bir hayli şaşırttı. Yukarıda da belirttiğimiz gibi pek çok spor dalıyla iç içe olduğunu söyleyen Çağman Çatay, ilgilendiği başlıca spor dallarını şu şekilde sıraladı:

Survivor Çağman, hamam böceklerinden, kırkayaklar, çıyan ve deniz anasın hariç başka bir şeyden korkmadığını ifade ediyor.
 

Yer Akrobasisi

Handbalance

Breakdance yoga

Movement Culture

Basketbol

Scuba Diving

Serbest Dalış

Street Workout/Calisthenics

HİİT Workout

Windsurf

Masa Tenisi

Atletizm

Breathe Hold

Kule atlama ve trambolin

Editör: TE Bilişim