Sosyal medya fenomeni Danla Bilic’in arkadaşı olarak adını duyuran Cemal Can Cansever Survivor 2020 yarışmasından sonra popülerliğini arttırmayı başardı. Yarışmanın sonrasında büyük bir hayran kitlesine kavuştu.

Cemal Can yaz tatiline son vererek iş hayatına hızlı bir giriş yaptı. Survivor programında kendisine albüm teklifi eden Samsun Demir ve Mustaf Ceceli ile çalışmalara başlayan Cemal Can yeni şarkısı için artık gün sayıyor. 

Mustafa Ceceli’nin stüdyosunda şarkısının son çalışmalarını yapan Survivor Cemal Can, sosyal medyada içerik üretmeye başladı. 

Geçtiğimiz yıl kendine ait Youtube kanalı açan fenomen yarışmacı uzun bir aradan sonra soru-cevap videosuyla Youtube’a geri döndü.

Survivor yarışmasına dair merak edilen soruları yanıtlayan Cemal Can yaptığı açıklamalarda gündemi belirdi. Galataport’ta yapılan finalde hissettiklerini anlatan Survivıor Cemal Can adeta o anları yeniden yaşadı

Kendimle konuştum:  Survivor Cemal Can, “Sürekli kendimle konuştum. ‘Şu an buradasın. Üzerindeki kıyafetler Dominik’e ait olabilir. Vücudunda bir tık oraya ait olabilir. Ama buraya alışman lazım’ dedim” ifadelerini kullandı.

Dünyanın en kötü olayı gibi geldi: Survivor’daki Cemal Can’la konuşma şansı olsaydı ona hiçbir şey söylemeyeceğini belirten Cemal Can, “Geçmişteki Cemal Can’a hiçbir şey söylemezdim. ‘İyi ki de yapmışsın oğlum’ derdim ve onu öperdim. Şu an geri dönüp baktığımda o an dünyanın en kötü olayı gibi gelen durumları iyi ki de yaşamışım diyorum” dedi.

Pişmanlık duymuyorum: Pişmanlık konusuna değinen Cemal Can "Bana çok soruldu, 'Survivor'la ilgili bir pişmanlığın var mı?' diye. Orayla ilgili hiçbir pişmanlık duymuyorum çünkü son anına kadar elimden ne geldiyse yaptım. O yüzden hiç pişmanlık duymuyorum, içim o kadar ferah ki anlatamam..." dedi. 

Milyonların hakkını yiyorsun: Survivor’dan gitmek istediği dönemde kendisini Acun Ilıcalı’nın ikna ettiğini söyleyen Cemal Can, “Gitmek istediğim dönemde Acun Abi bana ‘sen buradaki arkadaşlarının değil buraya gelmek isteyen milyonların hakkını yiyorsun’ dedi. Tüylerim onu duyduğumda diken diken oldu. Duvara çarpma hissi geldi. O an hissettiğim vicdan azabını hayatımın hiçbir döneminde hissetmedim. Pişman oldum” ifadelerini kullandı.

Hesaplarına bakınca şaşırdı: Yarışmanın finalinin sonrasında sosyal medya hesaplarına girdiğinde şaşırdığını ifade eden Survivor Cemal Can, “Yarışmadan sonra sosyal medya hesaplarıma bakınca çok şaşırdım. Hiç beklemiyordum. Sokaktaki herkes bizi tanıyor. Herkes Survivor izlemiş” dedi.

İç güdüsel olarak oraya alışıyorsun: Yarışmada zorlandığı anların olduğunu belirten Cemal Can, “3 ya da 4. haftaydı. Ben Survivor’dan gitmek istiyordum. Çünkü geldim, gördüm, deneyimledim ve yarıştım. İlk 2 haftada o kadar sporcu arasında en iyi performans gösteren erkek seçildim. ‘Ben performans olarak burayı yapabiliyorum’ dedim. İlk düzlükte açlığa alışma problemim çok yüksekti. 1 aylık süreç geçtikten sonra iç güdüsel olarak oraya alışıyorsun" dedi.

Hırslarım olmadı: En iyisini yaptığını belirten Cemal Can "Ama benim sadece halledemediğim şeyler aile ve arkadaş özlemiydi. Hayatta hiçbir zaman hırslarım olmadı. Survivor hayalimdi ama ‘oraya şampiyon olmaya gideceğim’ demedim. Çok istediğim bir platforma gittim ve yapabildiğimin en iyisini yaptım." diye konuştu. 

Peki, Şampiyon Cemal Can Canseven kimdir?

Cemal Can Canseven, 25 Mayıs 1995 İzmir'de doğdu. Annesi Rizeli, babası Selanik göçmeni olan Cemal Can Canseven, İstanbul'da bulunan Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim bölümünde okumaktadır. 2013 yılında Üniversite okumaya başlamıştır.

Liseye kadar olan eğitimini İzmir'de tamamlayan Cemal Can, Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim bölümünü okumaya başlayınca bu vesileyle İstanbul'a yerleşti ve arkadaşının bir tavsiyesi üzerine okulunu dondurup İstanbul DJ Academy'de DJ'lik eğitimi almaya başladı.

Canseven, beraber videolar çektiği Damla Biliç'i üniversite yıllarından tanıyor. Şimdilerde DJ'lik yapan Canseven, Survivor yarışmasından önce hiçbir TV programında görülmedi.

Dj olarak Holifest 2019 da İzmir'de sahneye çıkan Cemal Can CanSeven çok sevilen ve takip edilen bir DJ'dir. Aynı zamanda hayatından hiç sporu çıkarmayan Cemal Can CanSeven çok iyi bir koşucu ve yüzücüdür.

Cemal Can Canseven, şu anda Instagram'da 3.6 milyon takipçisi bulunuyor.

Editör: TE Bilişim