Ünlü oyuncu Deniz Baysal, şarkıcı eşi Barış Yurtçu ile Bodrum'da tatil yapıyor. Teknesiyle tatile çıkan çifte, oyuncu Sümeyra Koç ve sevgilisi eşlik etti. Yalıçiftlik'teki bir koyda objektiflere takılan ikili, arkadaşlarıyla kağıt oyunu oynadı. Rüzgarlı ve yağışlı havadan dolayı hırka ve elbiselerle teknede oturmak zorunda kalan ünlü isimler, oyun sırasında bir hayli eğlendi.

Baysal'ın oyunu her kazandıklarında eşini öpücüklere boğarak tebrik etmesi dikkatlerden kaçmadı. Eşini öperken köpekleri aralarına girince kahkaha atan çift, minik köpeği kucaklarına alıp, öpücüklere boğdu.

Baysal ve Koç'un soğuk hava yüzünden üşüdüğü sırada Yurtçu'nun suya girmesi dikkat çekti. Şarkıcı önce suyun soğukluğunu test etti. Ardından denize kendisini bıraktı.

Eşini sudan çıktığında havlu sararak kurulayan Deniz Baysal, öperek aşklarını gözler önüne serdi. Barış Yurtçu ise eşini suya atmak istedi.

SAKIN YAPMA

Soğuk sudan korkan Deniz Baysal, Yurtçu'nun çenesinden tutup, "Sakın yapma" diyerek üşüdüğünü dile getirdi.

Şarkıcı Barış Yurtçu’yla iki yıl önce nikah masasına oturan Deniz Baysal, “Ona büyük bir aşkla, sevgiyle ve sadakatle bağlıyım. Evlilik, hayatımıza sakinlik getirdi” açıklamasını yapmıştı.

Baysal, “Aşk size ne ifade ediyor?” sorusuna da, “Sadakât, özgürlük, saygı, kendini sevme ve kırılganlık... Aşk bana birçok duyguyu ifade ediyor. Biz Barış’la hem sevgiliyiz hem de dostuz, hayat arkadaşıyız birbirimize...” cevabını vermişti.

Editör: TE Bilişim